Domas dalās: "X Faktora" pirmās sezonas dalībnieki atklāj, kam novēl uzvaru finālā

Foto: Jānis Škapars/TVNET kolāža
Krista Garanča
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 16. decembrī, noskaidrosim, kurš plūks uzvaras laurus šova "X Faktors" otrajā sezonā. Iespējams, tie būs atraktīvie latgaļu puiši "Baritoni", varbūt Kattie no Baltkrievijas vai arī lielisko vokālu īpašnieces "Radio trio". Sazinājāmies ar "X Faktora" pirmās sezonas dalībniekiem, lai noskaidrotu, kam viņi novēl uzvaru un 10 000 eiro naudas balvu, kā arī sadarbības līgumu ar "Sony Music". 

Pērn bija visai izteikts līderis visa šova garumā, bet šosezon izteiktas vienprātības nav. Arī šova dalībniekiem viedoklis dalās. 

Arturs Gruzdiņš, "X Faktora" pirmās sezonas uzvarētājs

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Es novēlu visiem finālā izdarīt maksimumu tajās pāris minūtēs, lai viņiem ir padarīta darba sajūta, neatkarīgi no rezultāta. Lai nav domas: "Eh, es varēju labāk!" Es, protams, krītu un ceļos par Aiju kā mentori, bet man baigais prieks redzēt to darbu, ko Intars ir ieguldījis viņa dalībnieku reklāmās un priekšnesumos. Ir liels prieks par visiem trim dalībniekiem. Kattie - meitene bez "sava miesta" un fanu bāzes ir fenomenāli iekarojusi latviešu sirdis. Grupa "Radio trio" skan vienkārši fantastiski, un šķiet, ka nekas viņas nevar izsist no līdzsvara, ir bauda meitenēs klausīties. "Baritoni" ir forši čaļi, kuri izbauda to, ko dara. Katrs no viņiem ir ieguldījis lielu darbu šajās nedēļās, tamdēļ lai vērtē skatītāji. Es baudīšu šos fināla svētkus, protams, nobalsojot par tiem, kuru priekšnesumi man patiks vislabāk.

Līga Rīdere, "X Faktora" pirmās sezonas otrās vietas ieguvēja, pametusi veterinārārstes darbu, lai īstenotu savu sapni par dziedāšanu

Līga Rīdere uzstājas šova "X Faktors" finālā
Līga Rīdere uzstājas šova "X Faktors" finālā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Visi trīs finālisti ir uzvaras cienīgi! Katram savs šarms un vokālās dotības. Man personīgi favorītes ir "Radio trio" - trīs izteiksmīgi vokāli ar harmonisku saskaņu. Priekšnesumi visas sezonas garumā ir bijuši krāsaini un parādījuši meitenes no visdažādākajām pusēm.

Edgars Kreilis, viens no čaklākajiem "X Faktora" pirmās sezonas dalībniekiem

Pavisam vienkārši - novēlu uzvaru grupai "Radio trio", jo viņas ir vispārliecinošākās, visprofesionālākās un emocionāli patiesākās šova dalībnieces. Kā arī es ticu, ka viņās dzīvo šis "X" faktors, kas spēj saviļņot klausītājus arī ārpus Latvijas robežām, tāpēc, Latgale, - saturas! Jāpiebilst, ka mums nejaušības pēc ir ne tikai kopīgs mentors Intars Busulis, bet arī kopā ierakstīta dziesma "I Get It", kura vēl pat šodien ceļo pa radio viļņiem. 

Adriana Miglāne, pēc "X Faktora" piedalījusies arī Lietuvas šovā "Balss", cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā"

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šogad man ir ļoti maz sanācis skatīties "X Faktora" tiešraides, bet apmēram zinu, kas tur notiek. Es pati esmu gājusi cauri tam visam un ļoti labi zinu, ko nozīmē dalība šovā. Tam vajag ļoti lielu pacietību, darbu un sparu, bez tā nekur! Man ļoti patīk visi trīs dalībnieki, un uzvaru nenovēlu nevienam konkrēti, bet gan novēlu labākajam tajā vakarā! Es pati biju Lietuvas šovā, tāpēc zinu arī, cik Kattie ir grūti būt svešā zemē bez "savējiem", bet viņa ir liels malacis!

Sabīne Geiba, "X Faktorā" bija meiteņu grupas "Hypnotic" sastāvā

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Protams, ka priekšroku dodu meiteņu pārstāvēm. "Baritoni" ir īsti džentlmeņi. Tādi Latvijai ir vajadzīgi, un viņi nekur nepazudīs. Viņiem jau ir savi klausītāji - atliek tik veidot hitus un braukāt pa ballītēm apkārt. Viņiem ir daudz iespēju, tādēļ viņiem viss būs. Es veltu uzvaru gan Kattie, gan "Radio trio". Man viņas patīk, ir spēcīgas, ar lielu jaudu un skanīgām balsīm. Zvaigznēs šis uzvarētājs jau ir ierakstīts. 

Aivo Oskis, pirmais no "X Faktora" fināla tiešraižu izbalsotajiem dalībniekiem, turpina aktīvi darboties mūzikas lauciņā

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#XFaktorsLatvija ??? #aivooskis

A post shared by Aivo Oskis (@oskisaivo) on

Prieks par visiem finālistiem, jo katram ir kaut kas īpašs! Es esmu par "Baritoniem" un domāju, ka viņiem jāuzvar, jo sevi ir pierādījuši kā spēcīgu grupu.

Alise Haijima, nupat debitējusi "Cabaret" koncertuzvedumā

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Es novēlu uzvaru visiem finālistiem. Jāsaka tā, ka, tiekot līdz finālam, viņi jau ir sasnieguši daudz. Es neuzvarēju pirmajā sezonā, taču manas durvis šajā karjerā pavērās plaši un strauji. Esmu pat debitējusi kabarē koncertuzvedumā un iepazinusies ar leģendāriem māksliniekiem un režisoriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu