Latvijas skeletonistiem pieticīgi rezultāti otrajos treniņbraucienos Vinterbergā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tomass Dukurs
Tomass Dukurs Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Latvijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri un Ivo Šteinbergs uzrādījuši visai pieticīgus rezultātus otrajos treniņbraucienos, gatavojoties Pasaules kausa (PK) izcīņas otrajam posmam Vinterbergas trasē Vācijā. 

Tiesa, tie ir tikai treniņbraucieni, kuros sportisti izmēģina visas nianses, tostarp meklē piemērotākās slieces, iepazīst trases profilus. Rezultāti treniņos var krietni atšķirties no rezultātiem sacensībās. 

Skeletonisti Vinterbergas trasē otros treniņus aizvadīja divās grupās. Kungi kopā ar dāmām. 

Latvijas pārstāvji startēja otrajā grupā. Ātrākais no latviešiem bija Tomass Dukurs, kurš pirmajā braucienā trasi veica 56,92 sekundēs (trešais rezultāts), bet otrajā viņa uzrādītais laiks bija 57,27, kas bija ceturtais ātrākais otrajā grupā. 

Martins Dukurs pirmajā braucienā bija septītais (57,27 sekundes), bet otrajā piektais (57,29 sekundes). 

Tikmēr Ivo Šteinbergs, kuram šī ir debijas sezona Pasaules kausa izcīņā, pirmo braucienu veica 58,47 sekundēs, kas deva 20. rezultātu, bet otrajā viņš finišēja pēc 58,81 sekundes, ierindojoties 21. pozīcijā. 

Otrajā grupā pirmajā braucienā visātrākais bija mājinieks Aksels Jungs, kurš uzrādīja laiku 56,47 sekundes. Savukārt otrajā braucienā ar laiku 56,86 pirmais bija 2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu čempions Sunbins Juns no Dienvidkorejas. 

Pirmajā grupā dominēja Krievijas pārstāvji. Abos braucienos vislabākos rezultātus uzrādīja Aleksandrs Tretjakovs, kurš pirmajā braucienā finišu sasniedza pēc 56,58 sekundēm, bet otrajā pēc 56,72. Viņam sekoja Vladislavs Marčenkovs (pirmajā braucienā 56,68 sekundes, otrajā 56,94) un Siguldas posma uzvarētājs Ņikita Tregubovs (pirmajā braucienā 56,78 sekundes, otrajā 57,07). 

Martins un Tomass Dukuri norādīja, ka šīs sezonas galvenais starts viņiem būs nākamā gada martā Vistlerā (Kanāda), kur risināsies pasaules čempionāts. 

Pasaules kausa izcīņas sacensībās skeletonā vīriešiem Vinterbergā notiks piektdien. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu