Dārziņš: Ticam, ka varam sasniegt kāroto mērķi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Kaut arī pēdējā laikā Rīgas "Dinamo" hokejistiem zaudējumu bijis vairāk nekā uzvaru, komanda tic, ka spēs sasniegt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu turnīru, norāda vienības kapteinis Lauris Dārziņš.

Rīgas "Dinamo" trešdien izbraukumā ar 4:3 (2:1, 1:2, 1:0) pārspēja Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan", tādējādi pārtraucot septiņu zaudējumu sēriju. Uzvarētāju sastāvā Dārziņš guva 2 vārtus un veica 2 rezultatīvas piespēles. 

"Gan mazākums, gan vairākums šodien bija līmenī. Arī vārtsargi mūs pavelk vajadzīgajos brīžos," intervijā kluba mājaslapā sacīja Dārziņš.

Rīdzinieki neveiksmīgi nospēlēja otro trešdaļu, kurā tika pazaudēts divu vārtu pārsvars. 

"Bijām vadībā ar 3:1, bet kaut kā atkāpāmies no spēles, kas mums deva rezultātu. Pretinieks arī jāuzslavē, ka turpināja cīnīties. Viņi sāka riskēt. Reizēm ir grūti spēlēt pret komandām, kuras riskē, spēlējot ar tālām piespēlēm. Sanāca, ka viņi aizskrien pretuzbrukumos un spēja izlīdzināt rezultātu," pastāstīja Rīgas "Dinamo" uzbrucējs. 

"Mums bija ilga zaudējumu sērija, trešo periodu sākām ar 3:3. Komanda nebija vieglā situācijā, bet mēs ar to spējām tikt galā. Cerams, tas būs pozitīvs grūdiens nākamajām spēlēm," cerību pauda Dārziņš.

Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Zane Bitere/LETA

"Esam priecīgi par gūto uzvaru. Šobrīd komandai ir grūts periods, vairākas spēles nevarējām tikt pie uzvaras. Bijām pazaudējuši savu spēli pēc izlašu pauzes. Esam priecīgi, ka šodien spējām tikt pie uzvaras," sacīja Dārziņš.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 18. decembrī izbraukumā pret Minskas "Dinamo", līdz ar to komandai būs vairāku dienu pauze, lai sagatavotos turpmākajām cīņām.

"Tagad būs neliela pauzīte, kurā mums ir jāsagatavojas sezonas svarīgākajam nogrieznim. Ir komandas, kas mums tabulā ir priekšā, bet mēs ticam, ka varam tās apdzīt un sasniegt kāroto mērķi. Pēc uzvaras gatavoties nākamajām spēlēm ir vieglāk, jo ir atgūta pārliecība," teica Rīgas "Dinamo" komandas kapteinis.

33 gadus vecais Dārziņš šosezon 37 mačos guvis 8 vārtus un izdarījis 19 rezultatīvas piespēles. 

Ar 27 punktiem Dārziņš šosezon ir trešais rezultatīvākais spēlētājs Rīgas "Dinamo" rindās aiz Līnus Videla (32 punkti, 15 vārti +17 piespēles) un Metjū Majones (33 punkti, 8+25).

Rīgas "Dinamo" ar 34 punktiem 37 spēlēs ieņem 9. vietu Rietumu konferencē, no pirmā astoņnieka jeb "play-off" zonas atpaliekot par trim punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu