Rīgas "Dinamo" atstājušais Tretjaks atgriezies CSKA komandā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maksims Tretjaks
Maksims Tretjaks Foto: dinamoriga.lv

Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" atstājušais krievu vārtsargs Maksims Tretjaks atgriezies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) flagmanī Maskavas CSKA, informē klubs.

Pašlaik 22 gadus vecais Tretjaks pirmdien oficiāli pameta Rīgas "Dinamo" vienību, lai gan par to jau tika runāts novembrī. Viņš tā arī nespēja iegūt vietu rīdzinieku vārtos, būdams komandas trešais numurs. Krievs laukumā tika tikai vienā spēlē, kad 7.oktobrī nomainīja tautieti Timuru Biļalovu zaudējumā pret Novosibirskas "Sibirj" (3:6). Krievs toreiz atvairīja 12 no 14 metieniem.

Nu Tretjaks atgriezies CSKA rindās. Viņš jau iepriekš skolojās šī kluba sistēmā, tomēr tā rindās KHL čempionātā nav spēlējis. Šajā turnīrā viņš dažus mačus vēl aizvadījis vien Vladivostokas "Admiral" sastāvā.

Tiesa, savas karjeras laikā Tretjaks lielākoties spēlējis Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) un Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Vārtsargs arī bijis iekļauts dažāda vecuma Krievijas jauniešu izlasēs.

Šis vārtsargs ir leģendārā Vladislava Tretjaka mazdēls.

CSKA ar 66 punktiem 37 spēlēs ir KHL līdere. Komanda izcīnījusi jau 18 uzvaras pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu