Interneta huligāni met izaicinājumu pašmāju influenceriem (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/cehs_lv

"Būsim reāli – mūsu dzīve tāpat ir labāka nekā viņu," - tā izsakās Toms Lūsis, viens no interneta huligānu apvienības  pamatakmeņu licējiem, kurš kopā ar Mārtiņu Otto un Kārli Langinu metis izaicinājumu pašmāju influenceriem.

"Vienmēr esam centušies ironizēt par apkārt notiekošajām nejēdzībām. Tā nu sagadījies, ka viena no šībrīža lielākajām nejēdzībām sabiedrībā, ja neskaita valstiskā līmenī notiekošo cirku, ir tieši influenceri – cilvēki, kas cenšas nopelnīt naudu, popularizējot neeksistējoši skaistu, pārlaimīgu bezproblēmu dzīvi, kurā nav pilnīgi nekā lieka, slikta vai nepareiza," izsakās Toms Lūsis, viens no izaicinājuma idejas autoriem.

Viņš stāsta: "Mēs, gluži pretēji, caur "Instagram" filtriem un sveču gaismu vēlamies parādīt īsto dzīvi.

Jā, mēs smejamies sejā influenceru perfektajiem gurmānu ēdieniem, viņu cīsiņkājām pludmalē un perfektajiem saulrietiem ar šampanieti. Internetam jau sen pietrūka pelmeņu picas, spalvainu dibenu un lēta akcijas alkohola.

Jo, būsim reāli, – mūsu dzīve tāpat ir labāka nekā viņu."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu