"Arēnā Rīga" uzstāsies Stings

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Stings
Stings Foto: publicitātes

"Arēnā Rīga" pirmdien, 10. jūnijā, notiks britu mūziķa Stinga koncerts, kurā izskanēs programma “Sting: My Songs”, informē koncertaģentūra "FBI".

Koncertā izskanēs tādas populāras dziesmas kā "Englishman in New York", "Fields ff Gold", "Shape of My Heart", "Eve-ry Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" un daudzas citas.

Koncerta īpašais viesis būs Londonas urbānā popa māksliniece Chinchila. Pēdējās biļetes uz koncertu pieejamas “Biļešu servisa” tīklā.

2018. gada aprīlī Stings kopā ar Jamaikas mūziķi "Shaggy" laida klajā savu trīspadsmito albumu ar nosaukumu "44/876", kas pirmo trīs mēnešu laikā pēc izdošanas tika pārdots vairāk nekā 500 000 kopijās. Šogad izdots Stinga albums “My Songs”, kurā iekļautas visu laiku iemīļotākās mākslinieka dziesmas jaunā skanējumā. 

Savā četrpadsmitajā studijas albumā “My Songs” Stings atgriežas pie piecpadsmit iecienītākajām grupas “The Police” un paša solo dziesmām. Mūziķis tās pārveido, mainot dziesmu skanējumu, dinamiku. “Es nepārtraukti eksperimentēju un vienmēr cenšos padarīt savas dziesmas pēc iespējas mūsdienīgākas, jo tās, manuprāt, ir labas dziesmas,” Stings komentē mūzikas izdevumam "Billboard". “Dažreiz dziesmas tiek atpazītas pēc tehnoloģijām, ar kuru palīdzību tās tika ierakstītas, - pēc to ierakstīšanas tehnikas, sintezatoru skanējuma vai bungu dārdiem. Šie elementi dziesmās atstāj laika robus, tāpēc vēlējos atsvaidzināt to skanējumu.”

Zināms, ka nākamgad Stings uzstāsies ar šo programmu Lasvegasā.

Stings Rīgā (2001)
Stings Rīgā (2001) Foto: TVNET

Gordons Metjū Tomass Samners jeb skatuves vārdā Stings kā grupas "The Police" dalībnieks un solo mākslinieks saņēmis 20 "Grammy" balvas, piecas Britu mūzikas balvas, kā arī "Zelta Globusa" un "Emmy" godalgas. Mūziķis ir uzņemts Rokenrola un Dziesmu autoru slavas zālēs.

Viņš filmējies vairāk nekā desmit filmās, strādājis pie vairāk nekā četrdesmit filmu skaņu celiņiem un vairākkārt nominēts "Oskara" godalgai.

Stings vairākas reizes uzstājies Latvijā.

Foto: Stings koncertē Arēnā Rīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu