JV bez premjera amata pretendēs arī uz ārlietu un finanšu ministru vietām (12)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

"Jaunā vienotība" (JV), kuras pārstāvis Krišjānis Kariņš pašlaik uzņēmies valdības veidošanas iniciatīvu, bez premjera amata pretendēs arī uz ārlietu un finanšu ministru vietām, šorīt LTV "Rīta panorāmā" atzina Saeimas deputāts Ojārs Kalniņš (JV).

Kalniņš domā, ka valdības vadītāja un finanšu ministra savienība ir gandrīz "svēta lieta politikā", jo premjers bez finanšu ministra strādāt nevarot. Mēs to pieprasīsim, izteicās politiķis, kura pārstāvētajai partijai nelielā mandātu skaita Saeimā dēļ līdz šim vairāk par divām vietām valdībā neviens nebija piedāvājis.

JV politiķis domā, ka Kariņam ir labas iespējas izveidot valdību, jo vairākas citas partijas jau ir atzinušas, ka varētu strādāt Kariņa valdībā.

JV vadītai valdībai svarīgākie uzstādījumi būšot fiskālās disciplīnas ievērošana, finanšu sektora sakārtošana un drošības stiprināšana.

Kalniņš pauda viedokli, ka ir visai jūtams jauno politiķu pieredzes trūkums, proti, lielākās problēmas esot jūtamas sadarbībā, jo jaunie mēdz uzklupt citiem politiķiem, nesaprotot, ka vēlāk visiem kopā tomēr būs jāstrādā.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu