Alise Haijima atklāti par kabarē aizkulisēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Šova "X Faktors" pirmajā sezonā iepazītā Alise Haijima pie pirmajiem panākumiem neapstājas, bet turpina īstenot savu sapni par dziedātājas karjeru. Šobrīd viņa ir viena no "Cabaret" koncertuzveduma "O!" māksliniecēm, kura kopā ar Elzu Rozentāli un Ralfu Eilandu priecēs skatītājus visu decembri. Sarunā ar TVNET viņa atklāj, kādas domas jauno dziedātāju pārņēmušas pirms kāpšanas uz kabarē skatuves.

"Tieši pirms pirmās izrādes man briesmīgi trīcēja kājas, jo tā sākas ar manu dziesmu," atminas Alise, tomēr, pēc viņas teiktā, uztraukumam nav bijis pamata un viss izvērties brīnišķīgi.

"Mums ar mūziķiem ir telepātiska komunikācija izrādes laikā. Ja kāds dziesmas laikā pieļauj kādu kļūdu, automātiski tiek dota kāda zīme, un pārējie pielāgojas. Ir interesanti, ka katrā izrādē kaut kas atšķiras - improvizācijas noteikti netrūkst," sajūtās pēc pirmajiem koncertiem dalās Haijima.

Foto: Koncertuzvedums "Cabaret O!"

Uz jautājumu, kā ir sastrādāties ar nu jau pieredzes bagātajiem Elzu Rozentāli un Ralfu Eilandu, viņa saka: "Elza un Ralfs ir kā mans lielais brālis un māsa. Viņi sniedz man atbildes, pirms paspēju ko pajautāt. Līdzko man ir kādi kreņķi, viņi uzreiz dod labākos padomus no savas pieredzes."

Alise ir gandarīta par iespēju uzstāties uz kabarē skatuves: "Man ļoti patīk "Cabaret" kolektīvs! Visi ir tik draudzīgi un izpalīdzīgi! Dažādas paaudzes kopā savācas, mēs runājam par tik daudz tēmām, un nemaz nejūtam vecuma atšķirību. Fantastika atmosfēra un aura virmo pa visu Sporta ielas kvartālu, kur notiek izrādes. Kolektīvs vispār nestrīdas savā starpā! Nekad neesmu iejutusies tik labi pie jaunas cilvēku grupas."

"Pirms katras izrādes ir sapulcīte ar režisoru jeb "Cabaret" tēvu Viktoru Runtuli. Katru reizi viņš dod tādus kā pēdējos divus maigos sitienus uz muguras, lai iedrošinātu māksliniekus pēc iespējas kvalitatīvi sniegt priekšnesumu. Man ir tiešām liels gods būt šajā projektā kā visjaunākajai dalībniecei!" - savu prieku neslēpj dziedātāja.

Foto: Koncertuzveduma "Cabaret O!" aizkulises un tērpi

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu