Līdz gada beigām biļetes uz Latvijas MXGP var iegādāties izdevīgāk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2019. gada 15. un 16. jūnijā Ķegumā, “Zelta Zirga” mototrasē jau desmito reizi norisināsies Pasaules čempionāta motokrosā Latvijas “Grand Prix” izcīņa.

Nākošgad pasaules čempionāts noritēs 20 posmu garumā, pirmajam no “Grand Prix” jau tradicionāli norisinoties Argentīnā, gleznainajā Patagonijā un čempionātam noslēdzoties saulainajā Itālijā, Imolas trasē. 2019. gadā MXGP gaidāmi arī vairāki jauni galamērķi, pasaules spēcīgākajiem motosportistiem spēkojoties trasēs gan Ķīnā, gan Honkongā. Par to TVNET pavēstīja MXGP of Latvia preses sekretāre Nikola Serģe.

Foto: Publicitātes foto

Ķegumā pašmāju skatītājus noteikti vēlēsies iepriecināt 2017. gada MX2 pasaules čempions, sportists no Kalvenes Pauls Jonass, kurš 2019. gada sezonā pirmo reizi karjerā startēs prestižajā MXGP klasē. Līdz šim Jonasam nevienā no aizvadītajos gados notikušajiem Latvijas “Grand Prix” nav izdevies kāpt uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena un saviļņot skatītāju pūļus ar Latvijas himnas izskanēšanu par godu uzvarētājam. Lai gan Jonass, kuram 2018. gada septembrī tika veikta krustenisko saišu operācija, sezonas sākumā, visticamāk, nebūs savā labākajā formā, domājams, ka “Zelta Zirga” smiltīs Pauls būs spējīgs uzrādīt atzīstamu sniegumu spēkojoties ar pasaules vadošajiem motobraucējiem, kā Džefriju Herlingsu, Antonio Kairoli un daudziem citiem. Arī kaimiņvalstu atlēti, kā Armīns Jasikonis un Tanels Leoks, noteikti pūlēsies cīnīties par vietām uz goda pjedestāla. 

MXGP of Latvia 2019 from Nikola Serģe on Vimeo.

Biļešu tirdzniecība uz čempionāta posmu sāksies 14. decembrī, un līdz 31. decembrim biļetes būs iespējams iegādāties par īpaši izdevīgām cenām. Vairāk informācijas pieejama MXGP of Latvia oficiālajā mājaslapā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu