Zināms iemesls, kādēļ no hercogienes Meganas aiziet jau otrā palīdze (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Britain's Prince Harry, center right, and his wife Meghan, center left, Duke and Duchess of Sussex, approach a car at an airport in Sydney, Monday, Oct. 15, 2018. Prince Harry and his wife Meghan arrived in Sydney on Monday, a day before they officially start a 16-day tour of Australia and the South Pacific.(Australian Pool via AP)
Britain's Prince Harry, center right, and his wife Meghan, center left, Duke and Duchess of Sussex, approach a car at an airport in Sydney, Monday, Oct. 15, 2018. Prince Harry and his wife Meghan arrived in Sydney on Monday, a day before they officially start a 16-day tour of Australia and the South Pacific.(Australian Pool via AP) Foto: /TT NYHETSBYRÅN

Nesenās ziņas no Kensingtonas pils apstiprinājušas baumas, ka Meganas Mārklas smagā rakstura dēļ jau mēnesi pēc prinča Harija sievas pirmās palīdzes darba uzteikšanas atlūgumu iesniegusi jau otrā karalienes Elizabetes II uzticības persona, informē Woman.

Tikai astoņus mēnešus Megana Mārkla ir karaliskās ģimenes locekle, bet no viņas aiziet jau otrā personiskā palīdze. Pirms mēneša pēkšņi atlūgumu iesniedza hercogienes personiskā asistente Emī Perikla, kura bija nostrādājusi vien sešus mēnešus. Šajās dienās tapa zināms par vēl vienas palīdzes - karalienes Elizabetes II uzticības personas Samantas Koenas - atlūguma iesniegšanu.

17 gadu laikā Samanta bijusi karalienes personiskā sekretāre. Šā gada pavasarī Samanta kļuva par Meganas Mārklas palīdzi, lai hercogienei iemācītu etiķeti un palīdzētu tikt galā ar karaliskās ģimenes noteikumiem. Kā ziņo Daily Mail, sākotnēji asistentes Koenas amats bijis paredzēts uz nenoteiktu laiku, bet pēc prinča Harija un Meganas kāzām viņai nācies atgriezties pie saviem iepriekšējiem pienākumiem. 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Pēc tā, ka šovasar darbu uzteicis prinča Harija personīgais asistents Edvards Leins Fokss, Samantu lūguši kļūt par Saseksas hercogienes pastāvīgo apteksni. Koena atbildējusi ar atteikumu un paziņojusi, ka plāno pamest savu amatu uzreiz pēc Meganas Mārklas dzemdībām.

Kā ziņo insaideri, Samantas atstādināšana kļūs par lielu karaliskās ģimenes zaudējumu. Iemesli, kādēļ viņa nolēmusi aiziet no darba, precīzi netiek izpausti, taču britu žurnālisti ir pārliecināti, ka visa iemesls ir Meganas sarežģītais raksturs.

Fotogalerija: Saseksas hercogu pāris saviesīgā pasākumā Londonā

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu