Kurucs vēlreiz labo NBA karjeras rekordu gūtajos punktos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs un Džons Vols
Rodions Kurucs un Džons Vols Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs otro spēli pēc kārtas labojis savas karjeras rezultativitātes rekordu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Kurucs piektdien palīdzēja Bruklinas "Nets" ar rezultātu 125:118 (27:31, 43:28, 31:26, 24:33) pārspēt Vašingtonas "Wizards". Komandai šī ir ceturtā uzvara pēc kārtas.

Latvijas basketbolists pirmo reizi karjerā laukumā devās sākumsastāva pieciniekā un kopumā mačā guva 15 punktus, par 2 punktiem uzlabojot līdzšinējo karjeras rekordu.

Kurucs laukumā pavadīja 30 minūtes (arī karjeras rekords), kuru laikā viņš realizēja 4 no 5 divpunktu metieniem, 4 no 4 soda metieniem un arī vienīgo izpildīto tālmetienu.

Latvieša rēķinā arī 6 atlēkušās bumbas, 1 rezultatīva piespēle un +5 rādītājs, kas nozīmē, ka Kurucam esot laukumā "Nets" iemeta par 5 punktiem vairāk nekā pretinieki.

Pirmajā puslaikā Kurucs guva sešus punktus, kamēr otrajā - deviņus. Nepilnas septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām viņš ar bumbas triecienu grozā no augšas atjaunoja "Nets" vienībai desmit punktu pārsvaru (107:97).

Lai arī turpinājumā Latvijas basketbolists punktus vairs neguva, viņš laukumā bija līdz pat pašām cīņas beigām un palīdzēja "Nets" vienībai nosargāt panākumu.

"Nets" vienīgo reizi šajā mačā pretiniekiem ļāva izvirzīties vadībā vien pirmās un otrās ceturtdaļas mijā.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Spensers Dinvidijs, 19 punktus iemeta Džo Heriss, bet 15 pievienoja Rondijs Holiss-Džefersons. 

"Wizards" sastāvā Bredlijs Bīls guva 31 punktu un atdeva 9 rezultatīvas piespēles, bet Džons Vols iemeta 17 punktus un veica 13 rezultatīvas piespēles.

Bruklinas vienība ar 12 uzvarām un 18 zaudējumiem ieņem 10. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā, bet "Wizards" ar bilanci 11-18 ir vienu pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu