Noskaties: Ovečkins otro spēli pēc kārtas NHL gūst "hat trick"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Ovečkins
Aleksandrs Ovečkins Foto: AP/Scanpix

Krievijas hokejists Aleksandrs Ovečkins otro spēli pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) guvis trīs vārtus.

Ovečkina pārstāvētā NHL čempione Vašingtonas "Capitals" piektdien izbraukumā ar rezultātu 6:5 pēcspēles metienos pārspēja Karolīnas "Hurricanes".

33 gadus vecais Ovečkins jau 13 spēlēs pēc kārtas izcēlies vismaz ar vienu rezultativitātes punktu, šajā laikā kopumā gūstot 16 vārtus un izdarot 6 rezultatīvas piespēles.

Ovečkins savā karjerā 22. reizi ticis pie "hat trick", turklāt viņam tas izdevies otro spēli pēc kārtas, jo arī otrdien viņš guva trīs vārtus.

"Cenšos darīt savu darbu. Visi vēlas gūt vārtus, bet šajā līgā to ir grūti izdarīt. Man ir paveicies, ka spēlēju ar visai labiem spēlētājiem, kuri man palīdz (gūt vārtus)," NHL mājaslapā citēts Ovečkins.

Ar 28 precīziem metieniem Ovečkins ir līderis šosezon labāko vārtu guvēju statistikas ailītē. 

Viņam ar 23 precīziem metieniem seko soms Patriks Laine (Vinipegas "Jets"), bet 22 vārtus guvis kanādietis Džefs Skiners (Bufalo "Sabres").

Stenlija kausa īpašniece "Capitals" ar 41 punktu 31 spēlē patlaban ieņem 4. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā, kur 3. pozīciju ar 42 punktiem ieņem Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu