Kaskadiere, kas aizstāja Milu Jovoviču, par zaudētu roku prasa 2 miljonus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Olīvija Džeksone kā kaskadiere ir piedalījusies daudzās bīstamās filmās, piemēram, «Star Wars», «Guardians of the Galaxy» un «Mad Max». Taču dalība filmā «Resident Evil» 2015. gadā pārvērtās nelāgā murgā, kas pielika punktu viņas karjerai.

Filmā «Resident Evil», aizstājot galvenās lomas atveidotāju Milu Jovoviču, Džeksonei bija lielā ātrumā jābrauc ar motociklu bez ķiveres tieši virsū kamerai, kas pēdējā brīdī bija jāpaceļ uz augšu. Taču kamera nepacēlās pietiekami strauji, un viņa ar krūtīm un seju tajā ietriecās pilnā ātrumā. Šis triks Džeksonei varēja beigties pavisam traģiski.

Pēc negadījuma sieviete 17 dienas pavadīja komā, un nebija skaidrs, vai viņa no tās vispār atgūsies. Turklāt Olīvijai Džeksonei bija vairāku kaulu lūzumi, asinsizplūdumi smadzenēs un mugurkaula skriemeļu traumas. Neraugoties uz ārstu pesimistiskajām prognozēm, paciente pamazām atguvās, taču galu galā mediķi bija spiesti amputēt viņai kreiso roku un agrākajai karjerai bija jāpieliek punkts.

Trīs gadus pēc negadījuma Olīvija Džeksone vērsusies tiesā pret «Resident Evil» režisoru un kameras pacēlājkrāna ražotājiem, lai pieprasītu 2,2 miljonu ASV dolāru lielu sāpju naudu. Par to, vai prasība tiks pieņemta, tiesa lems nākamgad.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu