Balcera un Jevpalova pārstāvētās komandas cieš zaudējumus AHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: bellevillesens.com

Zaudējumus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačos piektdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēju Rūdolfa Balcera un Ņikitas Jevpalova pārstāvētās komandas.

Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" komanda viesos ar 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) piekāpās Leihaiveli "Phantoms" hokejistiem.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā metienus pa vārtiem neveica un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Viņš ar desmit vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm 28 mačos ir komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs.

Citviet zaudējumu piedzīvoja arī Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket", kas savu skatītāju priekšā ar 2:3 (0:1, 2:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Sirakjūsas "Crunch".

Jevpalovs šajā mačā veica vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, tikdams pie neitrāla lietderības koeficienta. Šosezon viņš 27 spēlēs guvis piecus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt ārpus pieteikuma piektdien palika latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" viesos ar 1:3 (0:0, 0:1, 1:2) piekāpās Ročesteras "Americans".

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā vietā ar 30 punktiem 27 spēlēs atrodas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 24 punktiem 26 mačos ir Hēršijas "Bears", kuras sastāvā nespēj iekļūt aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas ceturtajā vietā ar 29 punktiem 26 cīņās atrodas Klīvlendas "Monsters", kamēr sestā ar 26 punktiem 28 dueļos ir Belevilas "Senators", bet astotā ar 24 punktiem 28 mačos ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu