Vācijas bobslejistes izcīna dubultuzvaru sezonas otrajā PK posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vācijas bobslejistes Mariama Jamanka un Annika Dražeka
Vācijas bobslejistes Mariama Jamanka un Annika Dražeka Foto: EPA/Scanpix

Vācijas bobsleja pilotes Stefānija Šneidere un olimpiskā čempione Mariama Jamanka sestdien izcīnīja dubultuzvaru Vinterbergā notiekošā Pasaules kausa sezonas otrajā posmā.

Vēl pēc pirmā brauciena vadībā atradās Jamanka, tomēr otrajā braucienā viņu summā apsteidza Šneidere. Divu braucienu summā viņa pār savu tautieti bija labāka par 0,07 sekundēm.

Savukārt uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās pasaules čempione Eleina Mejersa-Teilore no ASV.

Ppirms nedēļas sezonas pirmajā posmā Siguldā uzvaru guva Jamanka.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc diviem posmiem līdere ar 435 punktiem ir Jamanka, kamēr otrajā vietā ar 394 punktiem ir krieviete Nadežda Sergejeva, kura šoreiz palika piektajā vietā.

Savukārt plkst.16 pēc Latvijas laika sacensības uzsāks vīriešu četrinieki, turklāt startēs arī Latvijas pilotu Oskara Ķibermaņa un Ralfa Bērziņa ekipāžas. Otrajam braucienam starts tiks dots plkst.17.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Pirmais brauciens būs skatāms LTV mājaslapā.

Sezonas turpinājumā notiks vēl divi etapi Vācijā, bobslejistus un skeletonistus uzņemot Altenbergas un Kēnigszē trasēm, janvāra vidū sportisti spēkosies Īglsas trasē Austrijā, mēneša beigās būs sacensības Šveices kalnu kūrortā Sanktmoricā, bet sezona noslēgsies Ziemeļamerikā ar diviem posmiem Leikplesidā un Kalgari. Sezonas noslēgumā Vistleras trasē Kanādā norisināsies pasaules čempionāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu