Strēlnieks sekmē "Olympiakos" uzvaru Grieķijas čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolists Jānis Strēlnieks sestdien iemeta astoņus punktus un palīdzēja viņa un Jāņa Timmas pārstāvētajai Pirejas "Olympiakos" tikt pie uzvaras Grieķijas čempionāta mačā.

"Olympiakos" viesos ar 86:67 (19:15, 21:14, 20:17, 26:21) pārspēja Rodas "Kolossos H Hotels".

Strēlnieks šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā iemeta vienīgo divpunktnieku un divus no trim trejačiem.

Tāpat Latvijas basketbolista kontā viena atlēkusī bumba, trīs rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viena piezīme un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums.

Tikmēr Timma nospēlēja tikai astoņas minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā guva trīs punktus, jo iemeta vienu no trim tālmetieniem. Vēl viņš atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli un trim piezīmē.

"Olympiakos" rindās rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Naidžels Viljamss Goss.

Turnīra kopvērtējuma vadībā ar astoņām uzvarām astoņās spēlēs atrodas Atēnu "Panathinaikos Opap", kam ar astoņiem panākumiem deviņos mačos seko Pirejas "Olympiakos".

Savukārt Rolanda Freimaņa pārstāvētā Lemnosas "Ifaistos" ar četrām uzvarām astoņās spēlēs atrodas septītajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu