Noskaties: Bļugers gūst vārtus un fani uz ledus uzmet rotaļu lācīšus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers (nr. 23)
Teodors Bļugers (nr. 23) Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā. Pēc viņa precīzā metiena līdzjutēji uz ledus uzmeta rotaļu lācīšus.

"Teddy bear toss" ir populāra Ziemassvētku labdarības akcija hokeja mačos. Tradicionāli līdzjutēji rotaļu lācīšus vai citas mīkstās mantiņas uzmet uz ledus, kad mājinieku komanda spēlē gūst pirmos vārtus.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komanda sestdien savā laukumā ar rezultātu 5:2 (0:0, 3:2, 2:0) pārspēja Leihaiveli "Phantoms" hokejistus. Tieši latviešu uzbrucējs guva pirmos vārtus mājinieku labā, panākot tobrīd neizšķirtu 1:1.

Interesanti, ka tieši Bļugeram izdevās gūt šos simboliskos vārtus, jo Ziemeļamerikā spēļu protokolos un statistikas ailītēs viņš tiek pieteikts kā Teddy Blueger, lai citiem atvieglotu viņa vārda un uzvāra izrunu.

Sīkāk par sava vārda un uzvārda rakstīšanu Bļugers šovasar pastāstīja intervijā portālam TVNET.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu