Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pāris gultā 
Mīlestība
Rīts
Pāris gultā Mīlestība Rīts Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Neļauj steigai pārņemt sevi, ļauj, lai notikumi attīstās savā gaitā. Šodien uzvaras laurus plūks pacietīgie! Saskarsmē ar priekšniecību esi piezemētāks, atturies no bravūras, lielīguma.

VĒRSIS Šī tev būs lietišķa un rosīga diena. Veidosi sadarbības kontaktus, tiksies ar svarīgiem cilvēkiem. Jaunu darbu sākšanai ļoti būtiska izrādīsies pareizas komandas izvēle. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

DVĪŅI Būsi patiesi aizņemts, risinot darba lietas. Varbūt iepriekš būsi nedaudz paslinkojis un tagad nāksies atgūt iekavēto. Slēdzot jaunus līgumus, pievērs uzmanību katram sīkumam.

VĒZIS Zīmīgs brīdis no pieredzes gūšanas viedokļa. Proti, tev var tikt piedāvātas lieliskas iespējas papildināt savas zināšanas, varbūt sāksi kādus profesionālās pilnveidošanās kursus, kurus apmaksās darba vieta.

LAUVA Galvenais visu darīt ar apdomu un pieturēties pie veicamo darbu kārtības. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, veicot visu veidu aprēķinus, kā arī kārtojot juridiska rakstura jautājumus.

JAUNAVA Priekšniecība novērtēs tavas spējas precīzi un bez aizķeršanās īstenot uzticētos pienākumus. Arī pats jutīsies gandarīts par paveikto. Dienas izskaņā atrodi laiku otrās pusītes vajadzībām.

SVARI Atbilstošs mirklis, lai pievērstos darbam ar informāciju. Droši vari smelties jaunas zināšanas, pieslīpēt esošās iemaņas, dalīties ar apkārtējiem savā pieredzē un uzklausīt citu dzīves gājumu.

SKORPIONS Diena aizritēs nemanot, jo darāmā netrūks nevienu brīdi. Lai arī cik saspringti, sarežģīti darbi būtu jāpaveic, neatstāj neko uz vēlāku laiku, esi apzinīgs un neļaujies slinkumam.

STRĒLNIEKS Šī var izrādīties nozīmīga diena karjeras jautājumu risināšanai. Pastāv labas izaugsmes iespējas. Tu šobrīd būsi možs, uzņēmīgs, gatavs izrādīt iniciatīvu. Labi sapratīsies ar kolēģiem.

MEŽĀZIS Centies būt nedaudz atvērtāks pret līdzgaitniekiem, jo tas noteikti uzlabos savstarpējās attiecības. Tev lieliski padosies dažādu saimniecisku jautājumu risināšana. Iespējams, pieaugs ienākumi.

ŪDENSVĪRS Būsi aktīvs, ar sparu metīsies īstenot savus pienākumus. Neaizmirsti laiku pa laikam apstāties un atskatīties atpakaļ uz padarīto, pārliecinoties, ka neesi pieļāvis kādu neuzmanības kļūdu.

ZIVIS Pieaugs pārliecība par sevi un mainīsies arī attieksme pret cilvēkiem. Tu ar neviltotu interesi sekosi apkārt notiekošajam, un arī pats aktīvi piedalīsies visos procesos. Nav izslēgtas jaunas iepazīšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu