NHL konferenču līderu cīņā "Jets" pārtrauc "Lightning" uzvaru gājienu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marks Šeifele
Marks Šeifele Foto: AP/Scanpix

Savā starpā tiekoties Rietumu un Austrumu konferenču vadošajām vienībām, Vinipegas "Jets" savā laukumā ar rezultātu 5:4 (1:1, 2:2, 1:1, 1:0) pagarinājumā pieveica Tampabejas "Lightning", kam tādējādi pārtrūkusi astoņu uzvaru sērija.

Tikmēr "Jets" vienībai šis bija piektais panākums pēc kārtas.

Uzvaru "Jets" komandai 42 sekundes pirms pamatlaika beigām nodrošināja Marks Šeifele, kurš iepriekš šajā spēlē bija atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Zīmīgi, ka Šeifele ar trim rezultativitātes punktiem vienā mačā izcēlies jau trešo reizi pēc kārtas.

"Mēs izmantojām savas iespējas, lai gan spēle šad un tad nebija pārāk skaista, bet mēs turpinājām cīnīties. Dažreiz tādas spēles ir vajadzīgas," pēc uzvaras pauda Šeifele, kurš šosezon guvis jau 21 vārtus.

Vēl "Jets" labā Nikolajs Ēlers guva divus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli.

Citā spēlē ceturto uzvaru pēc kārtas svētdien izcīnīja Sanhosē "Sharks", kas izbraukumā ar 7:3 (2:3, 3:0, 2:0) pārspēja Čikāgas "Blackhawks".

Vēl pēc pirmās trešdaļas "Sharks" atradās iedzinējos ar 2:3, tomēr nākamo 40 minūšu laikā guva piecus bezatbildes vārtus un izcīnīja uzvaru.

Čikāgas vienība svētdien zaudēja arī savu pamatvārtsargu Koriju Krofordu, kurš pirmā perioda izskaņā pēc sadursmes spēli nevarēja turpināt, bet pēcāk viņam tika konstatēti smadzeņu satricinājuma simptomi.

Septiņus vārtus svētdien iemeta arī Kalgari "Flames", kas viesos ar 7:2 (4:0, 1:2, 2:0) uzvarēja Sentluisas "Blues" hokejistus.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Džonijs Gudro.

Pirms tam svētdien latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons veica rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" izbraukumā ar 4:2 (0:0, 1:1, 3:1) pārspēja spēcīgo Bostonas "Bruins", tādējādi saglabājot pozīcijas starp Austrumu konferences vadošajām komandām.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 52 punktiem 34 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 45 punktiem 32 cīņās seko Bufalo "Sabres".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 46 punktiem 33 spēlēs ir Vinipegas "Jets", bet tikpat punktu 34 mačos ir Kalgari "Flames" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu