Trīs mēnešus pēc dzemdībām Dināra Rudāne atgriežas uz skatuves un priecē ar lielisku izskatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Svētdienas, 16. decembra, vakarā šova "X Faktors" finālā grupa "Baritoni" priecēja ar uzstāšanos, kurā piedalījās ar četras lieliskas dziedātājas - Antra Stafecka, Rūta Dūduma, Ieva Sutugova un Dināra Rudāne. Šī Rudānei bija pirmā atgriešanās televīzijā pēc meitas piedzimšanas, un viņa izskatījās satriecoši.

Dziedātāja sociālajā vietnē "Instagram" izteikusi pateicību visiem, kuri pēc priekšnesuma sūtījuši viņai vēstules, kurās izteikti komplimenti. "Bija ļoti patīkami uzstāties ar manām mīļajām meitenēm, un, protams, iepazīt "Baritonus"," tā Rudāne.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pēc uzstāšanās "X Faktorā" Dināra steidzās mājās, kur atlikušo šova daļu vēroja kopā ar meitiņu. 

Kā zināms, Rudāne laida pasaulē pirmdzimto šā gada septembrī. "Miriama-Amira ir ieradusies! Jūtamies labi, esam veseli, tik ļoti noguruši. Lai ieelpotu pirmo gaisu, mēs ilgi un grūti strādājām, bet tas, protams, ir tā vērts! Paldies Jums visiem par to, ko Jūs izdarījāt šīs diennakts laikā. Jūtu patiesu mīlestību un neaprakstāmu spēku no Jūsu puses un no savas! Mīlu!!!"- pie publiskotā foto vietnē "Instagram" rakstīja Dināra.

Jau vēstīts, ka "X Faktora" otrajā sezonā triumfēja baltkrieviete Kattie. Soctīklu lietotajiem domas par uzvarētāju ir divējādas. 

Foto: "X Faktora" fināla spilgtākie mirkļi

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu