Rīgas "Dinamo" izbraukumā dodas ar iepriekš savainoto Gimajevu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sergejs Gimajevs
Sergejs Gimajevs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukumā devās arī ar iepriekš savainoto krievu aizsargu Sergeju Gimajevu sastāvā, informē vienība.

Otrdien Latvijas komandai iecerēts mačs pret Minskas "Dinamo", kamēr ceturtdien un sestdien gaidāmas cīņas viesos attiecīgi pret Sanktpēterburgas SKA un Helsinku "Jokerit", kurā spēlē bijušais rīdzinieku vārtsargs Jānis Kalniņš.

Izbraukumā ar komandu devušies divi vārtsargi, astoņi aizsargi un 16 uzbrucēji.

Izbraukuma tūrē devies arī Gimajevs, kurš traumas dēļ nav spēlējis kopš 26.novembra. Šosezon viņš 29 spēlēs izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli un negatīvu lietderības koeficientu -7.

Rīgas "Dinamo" galvenā trenera Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs:

  • vārtsargi - Timurs Biļalovs, Kristers Gudļevskis;
  • aizsargi - Artjoms Aļajevs, Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Roberts Mamčics, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle;
  • uzbrucēji - Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Mārtiņš Dzierkals, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Egils Kalns, Rihards Marenis, Brendons MakMilans, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls.

Izbraukumā līdzi nedevās aizsargi Marks Entonijs Zaneti un Dmitrijs Šuļeņins, kā arī uzbrucēji Gunārs Skvorcovs, Roberts Lipsbergs un Frenks Razgals.

Iepriekšējo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīja 12.decembrī, kad izbraukumā ar 4:3 pārspēja Slovākijas komandu Bratislavas "Slovan", tādējādi pārtraucot septiņu zaudējumu sēriju.

Latvijas komanda ar 34 punktiem 37 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka atpaliekot par trim punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu