Mercedes-Benz jauno CLA pirmo reizi parādīs Lasvegasā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mercedes-Benz CLA
Mercedes-Benz CLA Foto: Daimler AG

Daimler koncerns nupat pavēstījis, ka jaunais CLA pasaules debiju piedzīvos patēriņa elektronikas šovā CES Lasvegasā, kas norisināsies no 2019.gada 8. līdz 11. janvārim. Paziņojumam par pirmizrādi pievienots arī pirmais kompaktās četru durvju kupejas attēls, kurā novērtēt var gan tikai jumta un viduslīnijas izliekumu.

Informācijas par jauno CLA šobrīd ir visai maz. Kompānija vien vēsta, ka tas būs emocionālākais un gudrākais auto savā klasē. Tas iegūs uzlabotu informatīvi izklaidējošā kompleksa MBUX versiju ar Interior Assistant funkciju, kas spēšot paredzēt vadītāja vēlmes, balstoties uz viņa kustībām, navigācijas sistēmu ar paplašinātās realitātes funkcionalitāti, kā arī virtuālu vingruma treneri.

Šobrīd publicētais tīzeris mums demonstrē tikai mašīnas sānus, bet priekšdaļas dizains pagaidām ir noslēpums. Neoficiāla informācija gan liecina, ka CLA kļūs "smailāks" un iegūs vēl slīpāku vējstiklu.

Aktuālais Mercedes-Benz CLA tiek piedāvāts versijās ar jaudu no 122 zirgspēkiem automobilī ar 1,6 litru atmosfērisko motoru un 381 zirgspēkam AMG pilnpiedziņas modelī. Latvijā CLA sākuma cena šobrīd ir 29 960 eiro. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu