2018. gada lauztās sirdis jeb pašmāju slavenību šķiršanās (1)

Foto: LETA/TVNET
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

​Kamēr daļa pašmāju slavenību veido jaunas attiecības, saderinās un laiž pasaulē bērnus, citi šķir laulību un iet katrs savu ceļu. Dažos gadījumos kāzās solītā mīlestība līdz mūža beigām ilgusi vien pāris gadus...

Foto: Evija Trifanova/LETA

Jānis Aišpurs

Pavasarī Latviju pāršalca ziņa, ka grupas “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs (38) ir izšķīries no savas sievas un divu bērnu mātes Madaras, ar kuru salaulājās 2006. gadā. “Mēs ar sievu jau kādu laiku vairs neesam kopā, esam izšķīrušies. Ir savi iemesli, kāpēc rīkojos tā, kā rīkojos. Un mans lielais, iekšējais jautājums ir - vai tas, ka aizgāju, bija vīrišķīga vai nevīrišķīga rīcība,” sarunā ar žurnālu “Ieva” stāstīja mūziķis.

Foto: Ieva Čīka/LETA

Kristīne Opolais un Andris Nelsons

Operdziedātāja Kristīne Opolais un diriģents Andris Nelsons 2018. gada pirmajā pusē kopīgi nāca klajā ar paziņojumu, ka nolēmuši šķirties. Pāris informēja, ka arī pēc septiņus gadus ilgās laulības izjukšanas abi turpinās gan strādāt kopā, gan audzināt meitu Adrianu Annu. «Mūsu ģimenei šajā laikā nepieciešams privātums, un tālāki komentāri netiks sniegti,» teikts Opolais un Nelsona publiskajā paziņojumā. Abi salaulājās 2011. gada pavasarī, un savu pirmdzimto sagaidīja tā paša gada decembrī.

Foto: Ieva Leiniša/LETA

Andris Kivičs

Mūziķis un TV personība Andris Kivičs šoruden aizgāja no sievas Madaras, ar kuru salaulājās 2012. gadā, - lai būtu kopā ar sabiedrības dāmu un žurnālisti Lieni Skulmi. "Īsumā - iedzērām to tēju un viss! Pēc tam abi divas nedēļas neēdām. Tāpēc, ka iemīlējāmies! Tas tā stulbi viss skan, bet mums pašiem tas bija milzīgs pārsteigums. Es nedomāju, ka varu vēl iemīlēties dzīvē. Bet kaut ko šādu es neesmu piedzīvojis, teikšu godīgi," portālam “Apollo” pastāstīja Kivičs.

Foto: Ieva Čīka/LETA

Oļegs Fiļs un Santa Zāmuele

Neilgi pēc bankas «ABLV» kraha dzeltenā prese ziņoja, ka izjukusi «ABLV Bank» līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa laulība ar vīnzini Santu Zāmueli – pāris gredzenus mija vien 2016. gada oktobrī. Četrus mēnešus pēc šķiršanās Santa salaulājās ar turīgu uzņēmēju Deividu Alanu Bērnālu II, pieņemot jaunā vīra uzvārdu.

Foto: Edijs Pālens/LETA

Inese Galante

Slavenā pašmāju operdziedātāja Inese Galante un vācu mūzikas kritiķis Franks Manholds nolēma iet katrs savu dzīves ceļu pēc 16 kopā pavadītiem gadiem. “Attiecības ar Franku man vienmēr bijušas ļoti svarīgas. Pavadot daudz laika atsevišķi, mums nesanāca saglabāt to liesmu un tuvību, kāda mums bija,” žurnālam “Privātā Dzīve” atklāja māksliniece.

Foto: Ieva Lūka/LETA

Kaspars Kambala

Šoruden kļuva zināms, ka basketbolists Kaspars Kambala izšķīries ar līgavu Zani Pertniku-Gromovu. Tomēr Kaspara sirds jau atkal ir aizņemta – viņš manīts daiļas gaišmates  Anastasijas Sadovskas sabiedrībā. Viņa ir labdarības organizācijas "Wings for Kids" dibinātāja, sociālā darbiniece un modele.

Foto: Mārtiņš Otto/LETA

Agnese Zeltiņa

Aktrise, uzņēmēja un rotu dizainere Agnese Zeltiņa 2018. gadā izbeidza attiecības ar uzņēmēju un bijušo diplomātu Rūdolfu Brēmani pēc tam, kad atklātībā nāca viņa sarakstes ar citām sievietēm, kurās aizņemtais vīrietis izteicis nepiedienīgus piedāvājumus.

Foto: Ieva Makare/LETA

Jānis Porziņģis

Basketbolista Kristapa Porziņģa brālis Jānis par attiecībām ar amerikāņu modeli Gabrielu Njerī paziņoja 2017. gada februārī. Šo gadu pāris sāka ar saderināšanos, bet noslēdz ar šķiršanos.

Foto: Publicitātes foto

 Nikolajs Puzikovs

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs vairākus gadus bija kopā ar mīļoto Anniju, bet nu bauda brīva vīrieša statusu. “Jā, esmu šķīries no savas draudzenes, bet jebkurā gadījumā viss ir kārtībā. Esmu dzīvs, sveiks un vesels. Turpinu strādāt pie jaunām dziesmām un studēt,” tā “Vakara Ziņās” paziņoja dziedātājs.

Foto: Zane Bitere/LETA

Ieva Sutugova

Dziedātāja Ieva Sutugova, kuru iepazinām šovos ”Izklausies redzēts” un ”Koru kari 3”, šā gada aprīlī paziņoja par šķiršanos no vīra, pianista Jāņa Miltiņa. Ieva un Jānis viens otram jāvārdu teica 2014. gada 21. jūlijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu