Klops: Duelis ar "Bayern" būs smags un interesants

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas līderei "Liverpool" komandai duelis UEFA Čempionu līgā ar Vācijas grandu Minhenes "Bayern" būs smags un interesants, uzskata britu vienības galvenais treneris Jirgens Klops.

UEFA Čempionu līgas futbolā astotdaļfinālā intriģējošu dueli savā starpā aizvadīs "Liverpool" un "Bayern", noskaidrojās pirmdien notikušajā izlozē.

"Personīgi man būs patīkami doties uz Vāciju. Tomēr tā ir tikai izloze. Mums būs daudz laika, lai sagatavotos mačam. Ceram, ka visi spēlētāji tad būs pieejami. Tas būs smags un interesants duelis, nevaru sagaidīt," pauž vācu speciālists Klops.

"Bayern" komandā savulaik spēlēja "Liverpool" pussargs Džerdans Šaķiri, kā arī strādāja pāris tagadējie Klopa asistenti.

"Tāpat tikšos ar saviem bijušajiem spēlētājiem, kas arī ir patīkami. Tomēr galu galā tam ir jābūt pašas augstākās klases futbolam. Jau pirms izlozes zinājām, ka neviens nedomās "paldies dievam dabūjām "Liverpool"", tāpat mēs nedomājam "paldies dievam dabūjām "Bayern"". Būs smagi, bet tā tam vajadzētu būt. Tas ir Čempionu līgas izslēgšanas turnīrs, kur vieglu pretinieku nav," stāsta Klops.

Tikmēr "Bayern" galvenais treneris Niko Kovačs uzskata, ka komanda dabūjusi pašu neparocīgāko pretinieku.

"Izredzes ir 50 pret 50 - redzēsim, kas notiks. Tomēr esmu pārliecināts, ka mums izdosies pārvarēt šo latiņu," pauž Kovačs.

Savukārt "Bayern" pussargs Arjens Robens uzskata, ka abu komandu mači būs episki.

""Liverpool" ir lieliska komanda, kas labi izgājusi attīstības posmu. Viņiem ir lielas zvaigznes, temps un izdoma uzbrukumā, kā arī tā ir vienota komanda. Atmosfēra būs neaprakstāma. Katrs futbolists sapņo par piedalīšanos šādās spēlēs," uzsver Robens.

Izslēgšanas turnīrs ar astotdaļfināla fāzi tiks iesākts 12./13. un 19./20.februārī, kamēr atbildes cīņas gaidāmas 5./6. un 12./13.martā. Uzvarētāji divu maču summā iekļūs ceturtdaļfinālā.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu