Hārtlija vadītā "Avangard" sarūgtina Kalniņa pārstāvēto "Jokerit"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: Reuters/LETA

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pārspēja Somijas vienību Helsinku "Jokerit", kas rezervē atstāja latviešu vārtsargu Jāni Kalniņu.

"Avangard" Balašihā svinēja uzvaru ar rezultātu 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 1:0), uzvaras vārtus pagarinājumā gūstot Denisam Zernovam.

"Jokerit" komandā abus vārtus guva Makss Varns, bet "Avangard" rindās divreiz izcēlās Zernovs.

Amerikānis Raeins Zapolskis "Jokerit" vārtos atvairīja 24 no 27 pretinieku mestajām ripām.

Kalniņš šajā sezonā laukumā bijis 20 spēlēs, kurās vidēji 60 minūtēs ielaidis 1,99 ripas un atvairījis 93,2% metienu, būdams starp līgas desmit labākajiem vārtsargiem.

Jau otrdien "Jokerit" viesos tiksies ar uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak".

Citā mačā starp Austrumu konferences vadošajām komandām Gagarina kausa čempione Kazaņas "Ak Bars" mājās ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) apspēlēja Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 66 punktiem 37 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par septiņiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 53 punktiem 37 spēlēs ir Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 42 punktiem 38 cīņās ir Maskavas "Spartak".

Tālāk sestā ar 39 punktiem 39 cīņās ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", bet devītā ar 34 punktiem 37 mačos ir Rīgas "Dinamo", kurai ar 24 punktiem 39 mačos seko Čerepovecas "Severstaļ", kur spēlē aizsargs Artūrs Kulda.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 63 punkti 39 mačos, bet otrā ar 55 punktiem 40 spēlēs ir Omskas "Avangard". Tikmēr astotajā vietā ar 37 punktiem 37 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuru pārstāv pašlaik savainotais latviešu aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu