Bertāns ar lielisku sniegumu kaldina "Spurs" uzvaru NBA mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien demonstrēja lielisku sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Sanantonio "Spurs" komandai izcīnīt uzvaru.

"Spurs" savā laukumā ar rezultātu 123:96 (29:32, 31:17, 33:22, 30:25) pārspēja Filadelfijas "76ers", noslēdzot 6 mājas spēļu sēriju ar 5. uzvaru.

Bertāns laukumā pavadīja 25 minūtes, kuru laikā viņā guva 16 punktus, realizējot 1 no 2 divpunktu metieniem, 3 no 4 tālmetieniem un trāpīja visus 5 izpildītos soda metienus.

Latvijas basketbolists izcēlās arī 6 izcīnītām atlēkušajām bumbām, 3 rezultatīvām piespēlēm un 1 pārtvertu bumbu.

Bertāns šajā mačā sakrāja lielāko +/- rādītāju. Latvijas basketbolists izcēlās ar +30, līdz ar to "Spurs" iemeta par 30 punktiem vairāk nekā pretinieki kamēr laukumā atradās Bertāns.

"Spurs" sastāvā rezultatīvākais ar 21 punktu bija Rūdijs Gejs, bet 20 pievienoja Lamarkuss Oldridžs un Demars Derouzens.

"76ers" labā 16 punktus iemeta Bens Simonss un Dž. Dž. Redihs, bet Žoels Embīds izcēlās ar 13 punktiem un 11 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

Bertāns spēlē iesaistījās pirmās ceturtdaļas vidū, izceļoties ar precīzu trīspunktu metienu un 2 rezultatīvām piespēlēm.

Otrās ceturtdaļas sākumā Latvijas basketbolists trāpīja vēl vienu tālmetienu, kā arī realizēja 3 soda metienus pēc kārtas, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam - 35:36.

Pirmā puslaika beigu daļā Bertāns atgriezās laukumā un izcēlās ar trešo sekmīgo trejaci šajā mačā, kas pirms pārtraukuma deva "Spurs" komandai vadību ar 60:49.

Otrajā puslaikā "Spurs" komanda pārliecinoši turējās vadībā, galā izcīnot uzvaru ar 27 punktu pārsvaru. Sanantonio jau 5. maču pēc kārtas savā grozā ielaida mazāk nekā 100 punktus.

Rietumu konferences turnīra tabulā "Spurs" ierindojas 11. vietā ar 16 uzvarām un 15 zaudējumiem.

Savukārt "76ers" atrodas 4. pozīcijā Austrumu konferencē ar bilanci 20 uzvaras un 12 zaudējumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu