Pieredzē dalās Armands Simsons: kā mājās ienest Ziemassvētku atmosfēru?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziemassvētku vakara tuvošanās ir jūtama jau teju katrā ģimenē. Vieni rotā pagalmu, kāds novieto svečturi pie loga rūts, bet kāds cits savu mājokli pārvērš līdz nepazīšanai, radot īstu Ziemassvētku pasaku. Kā panākt īsto Ziemassvētku sajūtu savās mājās, interneta veikals 220.lv jautā populārajam četru meitu tēvam un TV raidījuma vadītājam Armandam Simsonam.

 

Ģimenē, kurā ir četri bērni, Ziemassvētku atmosfēras radīšana mājās ir neatņemama svētku gaidīšanas tradīcija. Četri bērni nozīmē katram savas vēlmes, idejas un atšķirīgu gaumes izjūtu, kas liek sarūpēt bagātīgu rotājumu maisu. Kā atzīst Armands Simsons, šajā laikā var pat neskatīties kalendārā, jo ir skaidrs, kurš gada mēnesis šobrīd ir un kādi svētki gaidāmi. Līdztekus tradicionālajam Adventes vainagam Armanda mājās mājo rūķi, meitu istabās ir pa kādam pingvīnam, logus apsēduši eņģelīši un, protams, šajā gaismas gaidīšanas laikā neiztikt bez dažādām gaismas virtenēm.

Kā mājās ienest Ziemassvētku atmosfēru, sekojot līdzi jaunākajām tendencēm?

Stāsta Armands: “Galvenās svētku rotas – eglītes – atrašana mūsu ģimenē ir pasākums, kurā piedalās visi. Dodamies uz eglīšu tirgu, un tikai pēc kopīgas balsošanas tiek izlemts, kura eglīte šogad būs mūsējā. Pēc tam visi piedalāmies eglītes dekorēšanā, kur katram ir savs uzdevums. Kāds vij LED lampiņas apkārt eglītei, cits – iekar krāsainās bumbiņas. Katru gadu mūsu mājas dekorēšanas stils un krāsas atšķiras. Vienmēr atrodam arī kādus jaunus aksesuārus un dekorācijas, bet nemainīgi Ziemassvētkos mūsu māja nav iedomājama bez LED lampiņām, krāsainām bumbām un dažādiem tautiskiem ornamentiem.”

Kā atzīst 220.lv eksperti, piedāvājums mājas un interjera svētku dekoriem ir ļoti daudzveidīgs. Arvien lielāku popularitāti gūst āra dekori, piemēram, LED figūras dzīvnieku formās, kas nereti tiek papildinātas arī ar gaismas virtenēm. Īpašu interesi pircējos raisījusi jauna tendence izvēlēties LED projektorus, ar kuru palīdzību iespējams veidot sniegpārsliņu vai citu Ziemassvētku tematikai atbilstošu projekciju. Šogad atmosfēras piešķiršanai var noderēt arī mākslīgais sniegs, ko bērniem izkaisīt, ja Ziemassvētku vakars tomēr nenesīs sniega kupenas.

Vēl viena ne mazāk būtiska lieta ir Ziemassvētku vecīša jeb Ziemassvētka klātbūtne svētkos. Nereti par vecīti pārvēršas kāds no mājiniekiem, tāpēc laikus ir jāsagatavo tērps. 220.lv sortimentā ir atrodama gan mākslīgā vecīša bārda, gan kostīms. Šāda svētku sagaidīšana noteikti iepriecinās gan mazos svētku svinētājus, gan pieaugušos.

Ziemassvētku vakars Armanda Simsona mājās

Pienākot Ziemassvētku vakaram, Armanda Simsona ģimenē galdā vienmēr tiek celti pat vairāk nekā 12 ēdieni un galvenais tradicionāli ir kūpināta cūkas galva ar pelēkajiem zirņiem.

Svinēt svētkus “garšīgi” un ģimeniski ir pats svarīgākais, jo tā ir iespēja sanākt kopā, nesteigties un vienkārši izbaudīt vienam otra klātbūtni.

Gatavojot un piepildot lielo Ziemassvētku galdu, uz tā ir ne tikai svētku maltīte, bet arī dažādi aksesuāri, kas papildina un rada svētku noskaņu. Piemēram, sveces, dekoratīvie svečturi, svētku noskaņām atbilstoši trauki, stikla sniega bumbas un, protams, balts galdauts.

2018.gada Ziemassvētku rotājumu tendences

220.lv plašajā sortimentā ir atrodamas arī Ziemassvētku eglītes. Mūsdienās cilvēki izvēlas plastmasas eglītes, kas noderēs vairākus gadus un ļaus meža eglītei turpināt augt. Turklāt izvēlas ne tikai zaļās krāsas eglītes, bet arī baltās. Aizņemtākajiem svinētājiem noderēs LED eglītes, kuras pat nav nepieciešams papildus dekorēt.

Ik gadu pircēju skaits, kas izvēlas dāvanas internetā, pieaug, tāpēc 220.lv regulāri papildina sortimentu. Arī šis gads nav izņēmums un šogad 220.lv, gatavojoties Ziemassvētku iepirkšanās drudzim, piedāvā vēl lielākas izvēles iespējas dažādās preču kategorijās, īpaši Ziemassvētku dekorācijām. Lai pircējiem tiktu piedāvāts viss, ko tie vēlas, kopumā 220.lv esošajā sortimentā ir pieejams gandrīz pusmiljons preču, to vidū arī daudzveidīgi Ziemassvētku rotājumi. Iegādāties preces internetā ir ērti, jo tiek ietaupīts laiks, un preces dažu dienu laikā nonāk līdz mājas durvīm. Ir svarīgi iegaumēt, ka populārākās preces parasti ir starp biežāk pirktajām precēm, tāpēc interneta veikals 220.lv mudina pirkumus neatlikt un tos veikt savlaicīgi.

Pirktāko Ziemassvētku rotājumu TOPS:

  1. Ziemassvētku eglītes (Populārākās eglītes garums: 1,8 m) 
  2. Ziemassvētku virtenes (Baltā krāsā) 
  3. LED projektori 
  4. Ziemassvētku dekori – LED brieži 
  5. Elektriskais vilciens ar sliedēm 

220.lv Ziemassvētku piedāvājums. 

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu