Halāks un Bobrovskis kaldina savu komandu "sausās" uzvaras NHL spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Slovāku hokeja vārtsargs Jaroslavs Halāks
Slovāku hokeja vārtsargs Jaroslavs Halāks Foto: AP/Scanpix

Vārtsargi Jaroslavs Halāks un Sergejs Bobrovskis pirmdien kaldināja savu komandu "sausās" uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs.

Slovāka Halāka pārstāvētā Bostonas "Bruins" viesos ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) pārspēja Monreālas "Canadiens".

Halāks šajā duelī neitralizēja visas 22 pretinieku mestās ripas, tikdams pie savas 45. "sausās" spēles karjerā. Pret "Canadiens" vārtsargu Keriju Praisu viņa bilance ir piecas uzvaras piecās spēlēs.

"Vienmēr patīkami nostāvēt "sausā". Jau no pirmā iemetiena spēlējām labi, visa mača gaitā nedodot viņiem iespējas. Tāpat lieliski neitralizējām pretinieku vairākumu," pēc mača pauda Halāks.

Tikmēr krieva Bobrovska pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" mājās ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) guva virsroku pār Vegasas "Golden Knights".

Bobrovskis šajā duelī tika galā ar visiem pretinieku 28 metieniem. Viņam šī bija pirmā "sausā" uzvara sezonā un 25. karjerā.

Citā mačā viena no Rietumu konferences vadošajām komandām Nešvilas "Predators" viesos ar 3:4 (0:3, 1:0, 2:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Otavas "Senators".

Uzvaras vārtus laukuma saimniekiem guva Tomā Šabo.

Vēl pirmdien notikušajos mačos Anaheimas "Ducks" viesos ar 4:2 (0:2, 3:0, 1:0) pārspēja Pitsburgas "Penguins", bet Ņujorkas "Islanders" izbraukumā ar 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) guva virsroku pār Kolorādo "Avalanhce".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 52 punktiem 34 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 45 punktiem 32 cīņās seko latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 46 punktiem 33 spēlēs ir Vinipegas "Jets", bet tikpat punktu 34 mačos ir Kalgari "Flames" un Nešvilas "Predators" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu