Greifāne sašutusi par baltkrievietes Kattie uzvaru "X Faktorā": "Kāds Latvijai no tā būs labums?" (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju dziedātāja un topošā kinorežisore Liene Greifāne sociālajā vietnē "Facebook" publiskojusi visai neglaimojošus vārdus par šova "X Faktors" otrās sezonas uzvarētāju Kattie.

"Latvieši mani tiešām izbrīna. Nepietiek, ka uz "Eirovīziju" aizbrauc citas valsts iedzīvotāja, tagad arī 10 000 eiro aizved uz Baltkrieviju. Kad latvju tauta paliks vienota? Viens par visiem, visi par vienu," savu sakāmo ar šādiem vārdiem iesāk Greifāne. 

"Kāpēc citas valstis māk pastāvēt par savējiem? Paskatieties uz kazahstāņiem, krieviem, ukraiņiem, baltkrieviem! Nekad neredzēsiet, ka viņi savējiem vēlēs zaudēt, ka skaudīs panākumus. Žēl, tiešām žēl.

Kur ir mūsu Cukura oficiāli nepierādītā mazmeita? Kāds Latvijai būs labums no tā, ka 10 000 eiro aizved uz Baltkrieviju un paraksta līgumu ar "Sony"?

Gribas vienkārši sapurināt visus un atvērt acis. Sāciet mīlēt savus māksliniekus, sāciet cienīt! Viss, ko viņi dara, ir jūsu dēļ - jūsu ausu, acu, svētku, prieku un bēdu dēļ. Izlikta mīlestība uz papīra, ierakstīta audio, video, utt. Ja māksliniekam atpakaļ nenāk kaut vai apkārtējo cieņa un pozitīva enerģija, viņam vairs nav kā dēļ radīt. Jūs salaužat savējos," tā Greifāne.

Dziedātāja uzskata, ka šādā veidā latvieši izrāda necieņu pret saviem māksliniekiem, un norāda, ka "latvietis latvietim vienmēr būs gardākais ēdiens".

Atgādinām, ka 16. decembrī noslēdzās grandiozā šova "X Faktors" otrā sezona - tajā uzvaras laurus plūca dziedātāja no Baltkrievijas Kattie. Talantīgās meitenes uzvara daudzus sajūsmināja, bet bija arī tikpat daudzi, kuros tas radīja sašutumu.

Foto: "X Faktora" otrās sezonas fināla spilgtākie mirkļi

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu