Madara Kiviča atklāti par vīra sānsoli: "Andris ir nopietni apmaldījies" (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis un bijušais raidījuma "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka pēc astoņus gadus ilgām attiecībām šķiras no sievas Madaras Kivičas un sāk kopdzīvi ar jaunu sirdsāķīti - žurnālisti un mākslinieci Lieni Skulmi. Kiviča sieva Madara, ar kuru laulība vēl nav oficiāli šķirta, izdevumam "Privātā Dzīve" sniedza savu versiju par notiekošo. 

Kā atklāj Madara, viņas vīra izteikumos par abu šķiršanos ir bijusi liela daļa nepatiesības - abu attiecībās krīze nav bijusi jau gadu, kā stāstījis Andris. Tāpat Kivičs norādījis, ka viņa mērķis nav zīmēties, taču Madara uzskata, ka šobrīd tiek darīts tieši pretējais.

Arī par romānu ar Lieni Skulmi Madara uzzinājusi no citiem cilvēkiem, nevis paša Andra. "Ja es pati nebūtu neko zinājusi un viņam tiešā tekstā pateikusi, pieļauju, ka tā tas turpinātos vēl pāris mēnešu.

Viņš vienkārši meklētu iemeslus, kāpēc nenākt mājās.

Nestāstīšu, kā to uzzināju, bet pirms divām nedēļām apsēdos līdzās Andrim un paziņoju: es visu zinu, arī šīs sievietes vārdu! [..] Andris teica, ka šajā dzīves posmā esot ļoti apmulsis, pats īsti nezinot, ko vēlas. Ka nesaprot - tā ir iemīlēšanās vai tomēr ne. Ka varbūt mums viss vēl būšot labi," izdevumam atklāj Madara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fāzers un māzers?#husbandandwife #team #adidas

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Arī medijos izskanējušās baumas, ka Kivičs ar Skulmi dzīvo kopā ar sešiem bērniem, nav bijušas gluži patiesas - kā "Privātajai Dzīvei" stāsta Madara, Andra dēls aug pie vecmāmiņas, savukārt meitas dzīvo kopā ar mammu. 

Madara gan nedomā, ka varētu atkārtoties līdzīga situācija kā ar Lienes un aktiera Andra Buļa attiecībām, kad viņš pēc abu romāna atgriezās ģimenē, jo Kivičam tam esot pārāk augsts pašlepnums. "Domāju, Andris tagad ir nopietni apmaldījies, pats nezina, kur īsti atrodas. Kad viņš no tā visa iznāks laukā, manuprāt, viņam būs drausmīgi skumji. Ceru un novēlu, lai Andrim izdodas pārvarēt smago depresiju un piepildīt sevi ar laimes brīžiem!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MĪLU.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mīlu.

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

Kivičs portālam Apollo pastāstīja, ka ar Lieni pirms tam bija tikai nejauši tikušies dažādos pasākumos, taču pavisam nesen nolēmuši kopā iedzert tēju.

"Īsumā - iedzērām to tēju un viss! Pēc tam abi divas nedēļas neēdām. Tāpēc, ka iemīlējāmies! Tas tā stulbi viss skan, bet mums pašiem tas bija milzīgs pārsteigums. Es nedomāju, ka varu vēl iemīlēties dzīvē. Bet kaut ko šādu es neesmu piedzīvojis, teikšu godīgi," liktenīgo iepazīšanos atminas Kivičs.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu