Kā katrai horoskopa zīmei piesaistīt veiksmi 2019. gadā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Veiksme, kuru vēlas ikviens no mums, var būt diezgan reāla un pieejama, ja vien tu ieklausīsies dažos padomos un noslēpumos. Lai iegūtu planētu labvēlību nākamajam gadam, sāc rīkoties!

Postimees piedāvā vienkāršus paņēmienus, kā piesaistīt veiksmi tavai horoskopa zīmei nākamajam, 2019. gadam.

Auns

Lai tavs gads būtu veiksmīgs, Jaunais gads jāsagaida pa jaunam: jaunā vietā, ar jauniem cilvēkiem vai jaunā apģērbā. Veiksme pavisam droši ienāks tavā dzīvē, ja iedomāsies vēlēšanos, Jaungada naktī esot kādā neparastā vietā. Un vēl tev obligāti Jaungada naktī ir jābūt jautram.

Vērsis

Lai gads būtu veiksmīgs, Jaungadā nepieciešams, lai tev uzdāvina naudu, veiksmes talismanu un laba vēlējumus. Tieši no citiem cilvēkiem tu saņemsi dāvanas visu cauru gadu. Lai viņi būtu dāsni, piedāvājies iepriecināt draugus un tuviniekus Jaungada naktī. Tad veiksme nākamgad būs tava sabiedrotā.

Dvīņi

Lai gads būtu veiksmīgs, Jaungadā ir vērts būt līdzās mīļotajam cilvēkam vai tuvam draugam. Veiksme nākamgad atnāks caur laulāto partneri, draudzību vai darbu. Tu būsi veiksmīgāks darbā, strādājot pārī. Tāpēc sagaidi Jauno gadu ar kādu īpašu cilvēku.

Vēzis

Tava veiksme gaida, kad tu atbrīvosi tai vietu. Tāpēc jaunajā, 2019. gadā tev ir jāveic domu un dzīves revīzija un jāievieš kārtība. Noteikti jātiek vaļā no pagātnes nastas un jāsaplāno sava dzīve.

Lauva

Veiksme tevi gaida radošajā sfērā, pašizpausmē un mīlestībā. Lai gads būtu veiksmīgs, Jaungadā noteikti ir jārada: dekorē māju vai eglīti, nodarbojies ar kādu iemīļotu lietu, spēlējies ar bērniem. Obligāti sagaidi Jauno 2019. gadu šikā tērpā, un veiksme būs garantēta.

Jaunava

Tava veiksme ir tuvāk, nekā vari iedomāties. Tā ir mājās, ģimenē un mājīgumā. Sagaidi Jauno 2019. gadu ģimenes lokā un patīkamā atmosfērā, un veiksme būs ar tevi visu gadu. 2019. gadā viss labais nāks no tavas ģimenes.

Svari

Lai 2019. gads tev būtu veiksmīgs, ir vērts Jauno gadu sagaidīt interesantu cilvēku kompānijā. Intelektuālas spēles un interesantas sarunas Jaunajā gadā palīdzēs tavā dzīvē piesaistīt veiksmi. Tava veiksme slēpjas cilvēku lokā. Tāpat Jaunajā gadā pie tevis var atnākt svarīga informācija.

Skorpions

Skorpionu 2019. gadā gaida finansiāla veiksme. Lai to piesaistītu, Jaungadā obligāti uzklāj bagātīgu galdu un sagādā visiem tuviniekiem un draugiem dāsnas dāvanas. Iedomājies vēlēšanos ne tikai par materiālām lietām, bet arī par garīgām.

Strēlnieks

Strēlnieks savā dzīvē var piesaistīt veiksmi, ja jaunajā, 2019. gadā nospraudīs sev konkrētu mērķi un izstrādās precīzu plānu, lai to realizētu. Jaungadā tev ir jātiek skaidrībā ar plāniem par visu gadu. 2019. gads būs tev ļoti veiksmīgs, tāpēc jāizmanto jebkura iespēja.

Mežāzis

Lai piesaistītu veiksmi, Mežāzim 2019. gadā jāuzraksta saraksts ar 10 nemateriālām lietām, kas viņus padara laimīgus. Tāpat ir vērts izveidot sarakstu ar 10 iemesliem, kāpēc tavs darbs ir vērtīgs un nepieciešams pasaulei. 2019. gadā tev ir jāpāriet jaunā dvēseliskā līmenī.

Ūdensvīrs

Lai piesaistītu veiksmi, Ūdensvīram 2019. gads jāsagaida līdzīgi domājošu cilvēku kompānijā. Tāpat tu vari pierakstīt jaunas idejas tieši Jaungada naktī. 2019. gadā tu varēsi realizēt kādu projektu, kas palīdzēs izpaust tavu individualitāti.

Zivis

Lai gads būtu veiksmīgs, Zivīm ir vērts Jaungadā uz papīra lapas uzrakstīt savas vēlēšanās, saistītas ar darbu un karjeras ambīcijām. Lapiņa uz visu gadu ir jāpaslēpj. Zivis 2019. gadā būs veiksmīgas tieši darba jomā. Ķer savu veiksmi un Jaungada naktī iedomājies vēlēšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu