Bekhema ekskluzīvais Porsche tagad pieejams eBay (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ebay.com/AFP/ScanPix

Par nepilniem 180 tūkstošiem ASV dolāru šobrīd iespējams iegādāties tūnētu Porsche 911 Turbo kabrioletu, ko savulaik iegādājies un individualizējis bijušais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Deivids Bekhems. 

Bekhems kabrioletu iegādājās 2008.gadā, un, kā vēsta Motorauthority.com, par to samaksāja 145 790 ASV dolārus. Tā gan ir tikai mašīnas bāzes cena, jo vēl tūkstošiem dolāru iztērēts, lai kabrioletam būtu matēti melna virsbūve, tonēti priekšējie lukturi, uz sēdekļu galvas balstiem izšūts numurs 23. Tas bija uzdrukāts arī uz Bekhema krekla, kad viņš Losandželosas futbola kluba Galaxy rindās izgāja uz spēli laukumā.

Foto: ebay.com

Pie šā auto stūres Bekhems Losandželosas ielās bija redzams līdz 2011.gadam, kad melnais Porsche nonāca izsolē. Tajā mašīnu par 217 tūkstošiem dolāru iegādājās libāniešu izcelsmes aktieris Adams Sabahs.

Foto: ebay.com

Kādēļ Sabahs tagad nolēmis šķirties no auto, nav zināms, taču sludinājums tīmekļa vietnē ebay.com vēsta, ka mašīna ir teicamā tehniskā stāvoklī, turklāt nobraukums ir tikai 11 250 jūdzes jeb 18 105 km.

Foto: ebay.com

2008.gada 997.sērijas Porsche 911 Turbo kabriolets ir apgādāts ar 3,6 litru sešu cilindru bokserdzinēju un diviem maināmas ģeometrijas turbokompresoriem. Dzinēja maksimālā jauda ir 480 ZS, bet griezes moments - 620 Nm. Tā kā Turbo modelim ir pilnpiedziņa, 100 km/h tas spēj sasniegt 4 sekundēs (kupeja 3,9 sekundēs) un maksimāli attīsta 310 km/h.

Foto: Porsche
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu