Roberts Mežeckis atstāj Latvijas futbola izlases ģenerālmenedžera amatu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Mežeckis
Roberts Mežeckis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas nacionālās futbola izlases ģenerālmenedžeris Roberts Mežeckis līdz ar UEFA Nāciju līgas grupu turnīra beigām atstājis savu amatu, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Mežeckis par izlases ģenerālmenedžeri strādāja kopš 2013.gada, kad pie komandas stūres stājās Marians Pahars.

"Laikam esmu tāds cilvēks, kurš uzskata, ka periodiski dzīvē ir kaut kas jāmaina. Šobrīd ir pienācis laiks, kad esmu nolēmis to izdarīt - sākt jaunu projektu, atvērt jaunu lappusi un, protams, turpināt strādāt futbolā," LFF citē Mežecka teikto.

Lielākais gandarījums viņam šajā amatā bijis darbs ar cilvēkiem.

"Īpaši vēlos atzīmēt valstsvienības štāba locekļus, kuri bija ļoti profesionāli un sava darba fanātiķi. Mēs visi strādājām, lai nodrošinātu valstsvienībai cienīgus apstākļus gan nometnēs, gan pārlidojumos, gan treniņos. Šajā procesā ir ļoti daudz nianšu - viens cilvēks vienatnē to nevar paveikt. Organizatoriskajos darbos ieguldījumu sniedzis katrs štāba dalībnieks," pauž Mežeckis.

"Vēlos izcelt mūsu medicīnas štābu - fizioterapeitus Artūru Ivuškānu, Aleksandru Jurovski un Juriju Ksenzovu, ārstu Oļegu Samoiļenko, kā arī ilggadējo ekipējuma menedžeri Jāni Zeltiņu. Mūsu personāls futbolistu labā strādā dienu un nakti. Daudzi varbūt par to vienkārši nezina, kāds darba apjoms ir jāpaveic šiem profesionāļiem," stāsta Mežeckis.

Pašlaik 37 gadus vecais Mežeckis savulaik bija profesionāls futbolists un 2008.gada 20.augustā pārbaudes mačā izbraukumā pret Rumāniju aizvadīja vienu spēli arī Latvijas valstsvienībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu