Hyundai iedarbināšanai būs vajadzīgs atbilstošs pirksta nospiedums (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pirksta nospiedums
Pirksta nospiedums Foto: Pixabay

Hyundai jaunās paaudzes Santa Fe apgādās ar pirkstu nospiedumu lasītājiem durvju rokturos un uz dzinēja iedarbināšanas pogas. Sākotnēji šīs tehnoloģijas gan būs pieejamas tikai patērētājiem Ķīnā, taču ar laiku tās nonāks arī mašīnās, kas domātas citām valstīm.

Paredzēts, ka pēc durvju atvēršanas ar pirksta pieskārienu vadītāja sēdeklis un ārējie spoguļi tiks noregulēti atbilstoši saglabātajiem iestatījumiem. Nākotnē vienlaicīgi mainīsies arī klimata kontroles darbības profils un stūres regulējums, vēsta Motor.ru.

Viens no būtiskākajiem ieguvumiem pēc jaunās auto atbloķēšanas sistēmas ieviešanas būs drošība. Hyundai apgalvo, ka sistēmas uzlaušanas varbūtība būs 1:50 000, tātad piecas reizes mazāka, nekā lietojot mūsdienās izplatīto keyless-go sistēmu.

Var piebilst, ka 2018.gada pavasarī Bentley sāka ieviest ar pirksta nospiedumu aizsargātu sīklietu nodalījumu Bentayga viduskonsolē. Šajā biometrisko datu lasītājā iespējams saglabāt vairāku pirkstu nospiedumus. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu