Kuruca pārstāvētā "Nets" izcīna uzvaru pār Džeimsu un "Lakers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss un Rodions Kurucs
Lebrons Džeimss un Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs otrdien guva trīs punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, palīdzēdams Bruklinas "Nets" komandai izcīnīt uzvaru.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 115:110 (33:32, 29:25, 28:26, 25:27) pārspēja Losandželosas "Lakers", izcīnot sesto uzvaru pēc kārtas.

Kurucs maču sāka sākumsastāvā, 17 minūšu un trīs sekunžu laikā iemezdams vienu no trim tālmetieniem, bet netrāpīdams abus divpunktu metienus.

Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, bloķēja vienu metienu un iekrāja četras piezīmes. "Nets" ar viņu laukumā iemeta tikpat punktu, cik ielaida.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām bija D'Endželo Rasels, 19 punktus guva Džo Heriss, 18 iemeta Spensers Dinvidijs, kamēr 17 punkti bija Rondijam Holisam-Džefersonam.

Tikmēr pretiniekiem ar 36 punkti un 13 atlēkušās bumbas bija Lebronam Džeimsam, 22 punkti un 11 bumbas zem groziem bija Kailam Kuzmam, bet 23 punkti - Lonzo Bolam.

Kurucs savu vienīgo metienu realizēja otrā puslaika sākumā, kad ar tālmetienu panāca 65:57. "Nets" vadībā atradās no otrās ceturtdaļas beigām līdz mača finālsvilpei.

"Nets" ar 14 uzvarām 32 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, kamēr "Lakers" ar 18 panākumiem 31 cīņā ir ceturtā Rietumos.

"Nets" nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad viesosies pie Čikāgas "Bulls".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu