Girgensons izplūcas NHL mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda otrdien cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 2:5 (1:0, 1:1, 0:4) atzina Floridas "Panthers" pārākumu.

Pēc "Sabres" uzbrukuma līdera Džefa Skinera precīzā metiena mājinieki pirmo periodu uzvarēja ar 1:0. Otrā perioda desmitajā minūtē Trojs Brūvers vienus vārtus atguva, bet pāris minūtes vēlāk somu aizsargs Rasmuss Ristolainens atjaunoja laukuma saimniekiem vadību.

Tiesa, trešā perioda pirmajās piecās minūtēs viesiem vārtus guva soms Aleksandrs Barkovs, krievs Jevgēņijs Dadonovs un Frenks Vatrano, ielikdami pamatus "Panthers" uzvarai. Otrā perioda vidū Girgensons pēc iemetiena saķērās ar Maiklu Heliju, nogrūžot vienam otru zemē, bet neizvicinot dūres.

Divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām Dadonovs ieraidīja ripu tukšos "Sabres" vārtos, pielikdams punktu viesu uzvarai.

"Bija labs sākums, taču mums trešajā periodā nedaudz pietrūka degsmes," pēc dueļa pauda Skiners.

Girgensons šajā mačā uz ledus pavadīja 12 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, lietoja trīs spēka paņēmienus, zaudēja savā vienīgajā iemetienā, saņēma piecas soda minūtes par kautiņu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latviešu uzbrucējs šosezon 32 spēlēs guvis trīs vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Sabres" komandai šoruden bija desmit uzvaru sērija, kas ir atkārtots kluba rekords, bet pēc tam sekoja pieci zaudējumi pēc kārtas. Panākumi ļāva Bufalo vienībai pat uz laiku izvirzīties NHL kopvērtējuma vadībā.

"Sabres" ar 45 punktiem 35 spēlēs ieņem trešo pozīciju Austrumu konferencē, kamēr "Panthers" ar 32 punktiem 32 mačos ir 14.pozīcijā.

Bufalo komanda nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Stenlija kausa ieguvējas Vašingtonas "Capitals".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu