Ķēniņam 1+1 Šveices čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš otrdien atzīmējās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē, taču viņa pārstāvētā "Lausanne" vienība cieta zaudējumu.

Lozannas hokejisti viesos ar 2:4 (1:1, 1:1, 0:2) piekāpās Ženēvas "Servette" vienībai.

Ķēniņš vārtus guva pirmā perioda 12.minūtē, kad mazākumā izlīdzināja rezultātu, bet ar piespēli atzīmējās otrā perioda devītajā minūtē, kad "Lausanne" izvirzījās vadībā ar 2:1.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 20 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā septiņas reizes meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Ķēniņš šajā sezonā 27 spēlēs guvis septiņus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles, NLA rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņemot 19.vietu.

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 51 punktu 25 spēlēs ieņem "Zug", bet ceturtā ar 43 punktiem 27 mačos ir "Lausanne".

Tikmēr vārtsarga Ivara Punnnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētā Langnau "Tigers" ierindojas piektajā vietā ar 42 punktiem 25 dueļos, bet vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano" ar 35 punktiem 25 cīņās ir desmitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu