Džošua: Esam gatavi dubultot honorāru Vailderam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/LETA

WBA, IBO, WBO un IBF čempionu jostu īpašnieks smagsvariem brits Entonijs Džošua, un viņa komanda ir gatava palielināt honorāru potenciālajai cīņai ar WBC jostas turētāju Deonteju Vailderu, vēsta britu mediji.  

"Man bija daudz laika, lai visu apdomātu. Es cīnījos septembrī, bet Vailders dueli pret Taisonu Fjūriju aizvadīja decembrī. Jautāju Edijam Hērnam, vai viņi varētu apspriesties, tikai neiesaistot pašu Vailderu. Tas bija svarīgi, lai mēs saprastu savus nākotnes plānus," norādīja Džošua. "Lieta tāda: ja rezervē tik lielu arēnu, kāda ir Vemblija stadions, tas ir jādara vairākus mēnešus pirms tam." 

Džošua septembra beigās Vemblija stadionā Londonā aptuveni 80 000 skatītāju klātbūtnē aizstāvēja pasaules čempiona jostas WBA, IBO, WBO, IBF versijās, pārspējot Aleksandru Povetkinu no Krievijas.

Savukārt Vailders šā mēneša sākumā Losandželosā cīnījās neizšķirti ar skandalozo Fjūriju. 

"Esam jau rezervējuši vietu un nosprauduši datumu," atklāja Džošua. "Tagad mums jāapspriež visas detaļas. Esam gatavi piedāvāt Vailderam vairāk, jo tā ir cīņa, kuru mēs patiešām vēlamies. Iespējams, mēs varētu pat dubultot sākotnējo summu."

29 gadus vecais Džošua profesionāla boksera karjerā izcīnījis 22 uzvaras, no kurām 21 ar nokautu. Savukārt 33 gadus vecā Vaildera kontā 41 cīņā ir 40 uzvaras (39 nokauti) un viens neizšķirts. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu