Labdarības akcijā "Dod pieci!" līdz šim saziedoti 22 672 eiro (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas Radio labdarības maratonā "Dod pieci!", kurā šogad tiek vākti līdzekļi, lai atbalstītu bezmaksas mācības jaunajiem vecākiem visā Latvijā, līdz šim saziedoti 22 672 eiro, informēja Latvijas Radio sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Zomerovska.

Viņa informēja, ka radio studijā trešdien viesojās Administratīvās apgabaltiesas tiesnese Latvijas Administratīvo tiesnešu biedrības valdes priekšsēdētāja Lauma Paegļkalna, kurai nākas vērtēt vecāku savstarpējās attiecības un viņu spēju aprūpēt bērnus, kā arī ģimenes psihoterapeite Andrija Likova, kas ir viena no mācību programmas jaunajiem vecākiem, kam novirzīti šā gada "Dod pieci!" ziedojumi, veidotājām. Likova sarunā ar dīdžejiem Martu Grigali un Magnusu Eriņu uzsvēra, kas ir īstais laiks pievērsties bērnam un viņa vajadzībām.

Radio studijā trešdien viesojās arī mūziķi Linda Leen, Dons, Juris Kaukulis, grupas "Pirmais Kurss" un "Jauno Jāņu Orķestris", kā arī Latvijas Televīzijas žurnāliste Karīna Rubene un Latvijas Radio 1 raidījuma "Ģimenes studija" veidotājas Ilze Zvaigzne un Agnese Lika, kā arī portāla "lsm.lv" bērnu satura redaktore Ināra Antiņa.

Jau ziņots, ka pirmdienas vakarā Latvijas radio dīdžeji Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Marta Grigale devās īpaši labdarības maratonam izveidotā stikla studijā Doma laukumā, kurā pavadīs sešas diennaktis, atskaņojot klausītāju izvēlētās dziesmas par ziedojumiem. Ziedot ar dziesmu var gan attālināti www.dodpieci.lv mājaslapā, gan arī klātienē pie stikla studijas.

Šā gada labdarības akcijas "Dod pieci!" mērķis ir savākt ziedojumus jaunas, bezmaksas atbalsta un mācību programmas izveidošanai un ieviešanai jaunajiem vecākiem visā Latvijā, lai vairotu vecāku zināšanas par bērna attīstību un drošas piesaistes nozīmi un veidošanu ar bērnu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu