Kino Kulta tests: ko tu zini par Švarcenegeru?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Uz lielā ekrāna 1994. gada Švarcenegera "Patiesie meli"
Uz lielā ekrāna 1994. gada Švarcenegera "Patiesie meli" Foto: kadrs no filmas

Piektdien, 28. decembrī, kinoteātrī "Kino Citadele" īpašā "Kino Kulta" seansā būs iespēja noskatīties klasisko 1994. gada Arnolda Švarcenegera (Arnold Schwarzenegger) grāvēju "Patiesie meli" (True Lies). Pārbaudi testā zināšanas par šo slaveno aktieri un politiķi! 

“Hasta la Vista” vai “I'll be Back”? Ja atbildes vietā sasprindzini bicepsu, pakvēpini cigāru un pasaki kaut ko tikpat sulīgu, tad Kino Kulta tests par Arnoldu Švarcenegeru ir domāts tev - un tieši laikā pirms 28. decembrī gaidāmā “Patieso melu” seansa uz lielā ekrāna.

 

"Patiesie meli" - Džeimsa Kamerona savulaik sensacionāli dārgākā filma (kam jau vēlāk sekoja "Titāniks" un "Avatars") ir kādas mazas franču komēdijas lielbudžeta rīmeiks ar Holivudas mērogu - Arnolds Švarcenegers, kodolieroči, reaktīvie iznīcinātāji un, protams, humors. 

Anotācija: Harijs dzīvo dubultu dzīvi. Kamēr sieva un meita domā, ka Harijs ir neveiksmīgs datoru tirgotājs, viņš, būdams valdības slepenais aģents, dzenas pa pēdām bīstamiem noziedzniekiem. Viņa jaunākās misijas laikā tiek apdraudēta gan aģenta privātā dzīve, gan visas valsts drošība. Tikmēr Harija sieva, meklējot dzīvē asas izjūtas, visai labprāt flirtē ar citiem vīriešiem. Kā Harijam apturēt teroristus, saglabāt ģimeni un atklāt sievai, kā viņš naudu pelna patiesībā? Vai to iespējams izdarīt, dejojot tango?

Informācija par seansu šeit

Noskaties rullīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu