Markus Riva ieguvis prestižu Ukrainas mūzikas balvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otrdien, 18. decembrī, Kijevā uz "Palace Ukraine" galvenās skatuves norisinājās Ukrainas skatītākā un galvenā nacionālā TV kanāla Ukraina mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija "Jaungada Muzikālā Platforma", kurā triumfēja pašmāju mūziķis Markus Riva, saņemot balvu "Gada dziesma" par duetu "Не відпускай" (Nepalaid) ar Ukrainā populāro dziedātāju Myata. 

Gada sākumā izdotā dziesma ir ierakstīta ukraiņu valodā un ļoti īsā laikā tā sasniedza hita statusu, ilgstoši saglabājot līderpozīcijas tādos galvenajos Ukrainas mūzikas topos kā, piemēram, Золотой граммофон (Zelta Gramofons) un radiostacijas Русское Радио Украина (Russkoe Radio Ukraina) muzikālajā aptaujā Червона Рута u.c.

"Esmu ļoti priecīgs un gandarīts saņemot savu pirmo mūzikas balvu Ukrainā un vēl jo vairāk, ja tā ir tik nozīmīga - "Gada Dziesma" par duetu ukraiņu valodā," saka Markus Riva. "Īpašs prieks par to, ka šo dziesmu uzvarai ir izvirzījuši tieši klausītāji, kas man kā māksliniekam, kurš nāk no citas valsts, ir pati svarīgākā atzinība. Tas pierāda, ka mūzikā robežas nepastāv," tā balvas ieguvējs.

"Muzikālā Platforma" ir viens no skatītākajiem galvenā nacionālā Ukrainas TV kanāla Ukraina televīzijas šoviem. No 100 populārāko gada dziesmu vidus ar klausītāju balsojuma palīdzību tika izvēlētas 25 pašas populārākās. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu