Kriminālvajāšanai nodod lietu par pāris gramu marihuānas glabāšanu Kuldīgā (9)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) kriminālvajāšanai nodevusi lietu par narkotisko vielu glabāšanu Kuldīgā, informē VP Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Šogad novembra beigās likumsargi Kuldīgā, kādā privātmājā, konstatēja nelegālas izcelsmes marihuānu. VP par notikušo tika sākts kriminālprocess, kas jau paātrinātā kārtībā ir nodots prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas pie kāda 1985.gadā dzimuša Kuldīgas iedzīvotāja atrada divus gramus marihuānas. Vīrietis iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā.

VP par notikušo tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.panta 1.daļas - par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu bez nolūka tās realizēt. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, ar piespiedu darbu vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Likumsargi ir pabeiguši izmeklēšanu šajā kriminālprocesā un nodevuši to kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu