2018. gada gaidītākās kāzas Latvijā (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix, Instagram

Pavadot šā gada pēdējās dienas un līdz ar to pilnībā noslēdzot arī 2018. gada kāzu sezonu, pavērsimies uz gaidītākajām, romantiskākajām un arī slepenākajām slavenību kāzām visa gada garumā. No pasaules kāzām tās viennozīmīgi bija britu karaļnama divas kāzas Londonā, bet pārējās astoņas - tika izprecinātas pašmāju daiļavas. Apsveicam jaunos pārus un, lai mīlestība kausiem līst un laime tek pēdiņās.

Saseksas hercogu pāris: Megana un princis Harijs

19. maijā Lielbritānijā skanēja karaliskie kāzu zvani, jo šajā dienā Harijs un Megana precējās Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī. Pēc aptuveni stundu garās ceremonijas jaunlaulātie zirgu pajūgā devās izbraucienā cauri pilsētai. Uz kāzu ceremoniju bija uzaicināti aptuveni 600 viesu un apmēram 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un vairākas pasaules slavenības. Abi iepazinās 2016. gada vasarā, kad notika abu pirmais randiņš. Šobrīd jaunlaulātie ir savas pirmās atvases gaidībās.

Foto: Reuters/ScanPix

Kāzu norise TVNET teksta tiešraide

SKATIES PĀRĒJOS KĀZU FOTO GALERIJĀ

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenkss

12. oktobrī britu karaliskajā ģimenē jau otro reizi šogad skanēja kāzu zvani karalienes Elizabetes II mazbērniem. Tāpat kā Megana Mārkla un princis Harijs, arī princese Eiženija un uzņēmējs Džeks Brūksbenkss mina gredzenus Svētā Džordža kapelā. Kāzas plašā pulkā apmeklēja gan radi, gan draugi, kuru vidū bija daudzi pasaulē labi pazīstami cilvēki, tajā skaitā dziedātāji Džeimss Blants un Robijs Viljamss, aktrises Kara Delavinja, Demija Mūra, modeles Naomi Kempbela un Keita Mosa. Eiženija un Džeks kopā ir jau septiņus gadus.

Foto: Reuters/ScanPix

Kāzu norise TVNET teksta tiešraide

SKATIES PĀRĒJOS KĀZU FOTO GALERIJĀ

Modele Simona Kubasova un barbadosiešu uzņēmējs Radžs Prakašs

2. jūnijā jāvārdu viens otram teica Amerikā dzīvojošā latviete, skaistumkonkursu laureāte un modele Simona Kubasova un barbadosiešu uzņēmējs Radžs Prakašs.  Kāzas notika pie gleznainā Komo ezera Itālijā. Simona sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi foto, kurā redzama kāzu kleitā mirkli pirms kāzu ceremonijas. Radžs bildināja Simonu pērnā gada novembrī. Par saderināšanos viņa paziņoja sociālajos tīklos. «Es teicu: «Jā, jā, jā!» Mūžīgi mūžos! Mīlēšu tevi mūžam,» tā foto aprakstā savas sajūtas atminas Kubasova. «Man bija pats skaistākais rīts. Šis ir tas, par ko sapņo katra meitene - inteliģents, mīlošs, gādīgs un pievilcīgs princis! Un es esmu atradusi savējo,» prieku par saderināšanos neslēpa daiļā latviete.

Foto: No personīgā arhīva

 KĀZU VIDEO

SKATIES PĀRĒJOS KĀZU FOTO GALERIJĀ

TV personību pāris - Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš

25. maijā jāvārdu viens otram teica televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāji Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš. Pāris par savu kāzu norises vietu izvēlējies Dobeles ceriņu dārzu. Pēc oficiālās ceremonijas kāzu viesi un jaunais pāris dosies uz Bauskas novada Mežotnes pili, kur turpināsies ballīte. Kā zināms, abi ir kopā jau septiņus gadus. Aivis bildināja Leldi 2016. gada vasarā.

Foto: Lūcija Rošāne

KĀZU VIDEO

SKATIES PĀRĒJOS KĀZU FOTO GALERIJĀ

lelde × aivis // riverside films from Riverside films × photography on Vimeo.

TV seja Anna Rozīte un uzņēmējs Gints Feders

TV raidījumu vadītāja Anna Rozīte 11. jūlijā mija gredzenus ar mīļoto vīrieti, uzņēmēju Gintu Federu. Kāzas notikušas trešdienā Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā.  Pāra kopīgie draugi un paziņas steiguši sveikt jaunlaulātos ar priecīgo notikumu, novēlot abiem ilgu un saticīgu mūžu. Kā zināms, pāri vieno romantiskas attiecības kopš 2015. gada. Gints bildināja Annu 2016. gada vasarā. Annai no iepriekšējām attiecībām ir meita Emīlija, savukārt Gints ir tētis diviem dēliem.

Foto: No personīgā arhīva
 

Dziedātāja Aija Vītoliņa  un uzņēmējs Edgars Freimanis

Pašmāju dziedātāja Aija Vītoliņa, kura plašāku atpazīstamību ieguvusi ar skatuves vārdu Amber, šovasar iestūrējusi laulības ostā. Par priecīgo notikumu dziedātāja paziņojusi sociālajā vietnē "Instagram", publiskojot foto no kāzu dienas 10. augustā.  Aija savā kāzu dienā bija tērpusies baltā kleitā, savukārt viņas vīrs izvēlējies klasisku uzvalku ar melnu tauriņu. 

Foto: Privātais arhīvs

SKATIES PĀRĒJOS KĀZU FOTO GALERIJĀ

"Izklausies redzēts" zvaigzne Evilena Protektore

Priecīgs notikums dziedātājas Evilenas Protektores dzīvē - viņa Kiprā mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti Vadimu, vēsta viņas ieraksts sociālajos tīklos. "Mēs to izdarījām!" -   lakoniska ir Evilena, kura sociālajā vietnē "Instagram" dalījusies ar pirmo foto precētas dāmas statusā.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evilena Protektore (@evilena.protektore) on

Skrējēja Anita Kažemāka un motosportists Edgars Siliņš

Latviešu vieglatlēte, garo distanču skrējēja Anita Kažemāka šovasar mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti, motosportistu Edgaru Siliņu. Kā vēsta Anitas ieraksts sociālajos tīklos, viņa pēc kāzām mainījusi uzvārdu un nu dēvējama par Anitu Siliņu. Pāris mija gredzenus 11. augustā - divus gadus pēc saderināšanās. 

Foto: Jānis Deinats

 SKATIES PĀRĒJOS KĀZU FOTO GALERIJĀ

Modes māksliniece Sonita Pāvuliņa un finanšu ministres padomnieks Arno Pjatkins

"Kāzu datumu būs viegli atcerēties, jo tieši šajā dienā pirms 26 gadiem mēs iepazināmies. Beidzot mēs to izdarījām!" rakstīts modes mākslinieces Sonitas Pāvuliņas sociālo tīklu vietnē. Pāris apprecējies 24. aprīlī - iepazīšanās dienā. Lai gan pāris vienmēr paudis viedokli par laulības apliecības nevajadzīgumu, viņi tomēr pēc 26 gadu pazīšanās to izdarīja. 

Foto: Jānis Deinats

SKATIES PĀRĒJOS KĀZU FOTO GALERIJĀ

Basketbolists Jānis Strēlnieks un Ieva Jansone

Latvijas izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks vasarā par sievu apņēma savu mīļoto sievieti Ievu Jansoni. Kāzas tika svinētas Mazmežotnes muižā. Abi kopā ir kopš 2015. gada. Pāris jau audzina savu pirmo atvasi, meitiņu Emmu. 

Foto: No personīgā arhīva

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu