"Nu nepatīk man viņa!" - ne visas "Ērkšķu" dalībnieces priecājas par Monikas uzvaru (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 20. decembrī, noslēdzās skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz.." otrā sezona, kurā uzvaras laurus plūca četru bērnu māmiņa, netradicionāli orientētā Monika. Tiesa, ne visas dalībnieces priecājas par viņas uzvaru.

Finālistes sveikt bija ieradušās visas projekta "Caur ērkšķiem uz.." dalībnieces, jo arī viņām bija izšķiroša balss uzvarētājas noteikšanā. Pat tik svinīgā brīdī neiztika bez konfliktiem un intrigām. Fakts, ka finālā jāsatiekas ar pārējām kolēģēm, rūgtumu sirdī raisa Viktorijai. "Labāk mēs trijatā būtu palikušas. Nu, negribēju nevienu redzēt. Tāpēc, ka tie visi strīdi jau līdz kaklam bija. Gribēju atnākt, nostāvēt un aizbraukt," tā Vika. 

Lai arī visas finālistes bija īpaši saposušās, dāmu izskats ne visām kolēģēm iet pie sirds "Una izskatās pārāk veca," spriež Alīna. Vislielākos komplimentus par izskatu saņem Vika, kurā tiešām uzmirdzējusi neierasti sievišķīgā tēlā.

Foto: Fināla aizkulises

Bet, kamēr Monika visām kolēģēm velta pateicības vārdus par atbalstu, savas antipātijas pret sievieti neslēpj Liene, sakot: "Nu nepatīk man viņa joprojām. Lai arī viņa ir finālā, viņa man joprojām riebjas un kaitina. Tēlo no sevis nezin ko, bet nav nekas."

Gaidot fināla rezultātus, sirsnīgus vārdus kolēģēm un projekta veidotājiem emocionālā uzrunā paudīs Una: "Šovā es atradu sevi no jauna. Es sapratu, kāda esmu patiesībā. Neatkarīgi no tā, kura no mums šodien vinnēs, es sev esmu uzvarētāja!”

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu