HK "Kurbads" pievienojas NHL pieredzi guvušais Konstantīns Puškarjovs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konstantīns Puškarjovs
Konstantīns Puškarjovs Foto: HK Kurbads

Latvijas čempionus hokeja klubu "Kurbads" pastiprinājis 33 gadus vecais Kazahstānas uzbrucējs Konstantīns Puškarjovs, kurš pēdējās astoņas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Astanas "Baris".

"Konstantīns ir ļoti meistarīgs un talantīgs uzbrucējs ar plašu pieredzi pasaules labākajās līgās. Komandas uzbrukuma līnijā tas būs spēcīgs papildinājums, kas lieti noderēs cīņā par punktiem OHL čempionātā un zelta medaļām izslēgšanas spēlēs," par komandas papildinājumu stāsta HK "Kurbads" galvenais treneris Aleksandrs Macijevskis.

Vienošanās ar Puškarjovu panākta līdz sezonas beigām. Paredzams, ka savu debiju hokeja kluba "Kurbads" rindās uzbrucējs sagaidīs sestdien, kad izbraukuma spēlē jātiekas HS "Rīga".

Laukumā Puškarjovs dosies ar 81. numuru.

Neilgi pēc junioru karjeras noslēguma Puškarjovs vairākas spēles aizvadīja arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Losandželosas "Kings", savā pirmajā spēlē atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli, bet kopumā pasaules spēcīgākajā līgā viņa rēķinā 17 spēlēs divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles. Uzbrucēja rēķinā arī septiņi pasaules čempionāti Kazahstānas izlases sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu