Uz lielajiem ekrāniem "Akvamens"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Akvamens"
"Akvamens" Foto: kadrs no filmas

Šo piektdien, 21. decembrī uz lielajiem ekrāniem Latvijā pirmizrādi piedzīvos spraiga piedzīvojumu filma “Akvamens” (“Aquaman”), kas ir sestā kinolente populāro supervaroņu komiksu ekranizāciju sērijā.

Šis ir stāsts par to, kā bākas uzrauga Toma Karija un zemūdens valstības Atlantīdas karalienes Atlannas dēls Arturs Karijs kļuva par supervaroni vārdā Akvamens. Būdams pa pusei cilvēks, pa pusei atlantīdietis, Arturs jau pusaudža vecumā bija neticami ātrs un spēcīgs, spēja elpot zem ūdens un sarunāties ar zivīm. Kad viņa pusbrālis Atlantīdas karalis Orms piesaka karu virsūdens pasaulei, Arturam neatliek nekas cits kā cīnīties pret ļauno radinieku un kļūt par savas tautas varoni.

Foto: Notikusi jaunās supervaroņu filmas "Aquaman" pirmizrāde.

Filma “Akvamens” ir sestā filma “DC Extended Universe” supervaroņu filmu sērijā, kas top Warner Bros. filmu studijas paspārnē kopš 2013. gada. Sērijā iepriekš tapušas – “Dzelzs vīrs” (2013), “Betmens pret Supermenu: taisnības rītausma” (2016), “Pašnāvnieku vienība” (2016), “Brīnumsieviete” (2017) un “Taisnības līga” (2017).

Supervaroņu filmas "Aquaman" pirmizrāde
Supervaroņu filmas "Aquaman" pirmizrāde Foto: Reuters/EPA/Scanpix

Filmas režisors ir Džeims Vans, titullomu filmā “Akvamens” atveido Džeisons Momoa – divmetrīgais, iespaidīgā izskata aktieris, kuru skatītāji iepriekš būs pamanījuši kulta seriālā “Troņu spēle”. Savukārt skaistā aktrise Embera Hērda (“Ruma dienasgrāmata”) atveido Meru – Akvamena mīļoto.

Citās lomās - Nikola Kidmena (“Oskara” balva par lomu drāmā “Stundas”), Patriks Vilsons (“Ļaunuma izsaukšana”), Vilems Defo (“Viesnīca “Diženā Budapešta”) un Dolfs Lundgrēns (“Neiznīcināmie”).

Video: Piedzīvojumu filmas “Akvamens” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu