Šīrans koncertturnejā nopelnījis vairāk nekā jebkurš cits pēdējos 30 gados (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eds Šīrans
Eds Šīrans Foto: publicitātes

Izklaides un mūzikas ziņu tīmekļa vietnes “Pollstar” jaunākais pētījums liecina, ka rudmatainais ģitāras virtuozs Eds Šīrans nopelnījis 432 miljonus dolāru pēc tam, kad pārdotas 4 860 482 biļetes uz 94 koncertiem 53 pilsētās. Tādā veidā viņa "÷" / “Divide” koncertturneja kļuvusi par vispelnošāko pēdējo 30 gadu laikā.

Otro vietu ieņem Teilore Svifta ar 345 miljoniem dolāru un 2 888 892 pārdotām biļetēm, kam seko Jay-Z un Bejonsē ar 254 miljoniem dolāru un 2 169 050 pārdotām biļetēm. Tāpat pārdotāko koncertturneju top10 iekļuvuši arī tādi mūziķi kā Pink, Bruno Marss, The Eagles, Džastins Timberleiks, Rodžers Voterss, U2 un The Rolling Stones.

“Divide” koncertturneja noslēgsies nākamgad, un Eds Šīrans būs tikpat aizņemts kā līdz šim. Pavisam nesen reperis 50 Cent savā Twitter kontā atklājis, ka strādā pie jauna sadarbības projekta kopā ar Edu Šīranu un Eminemu. Tas izskaidro arī Eminema skandalozo pašbildi ar abiem minētajiem mūziķiem kādā no viņa koncertiem Tvikenhemas stadionā šogad.

Atgādinām, ka nākamā gada 12. jūlijā Eds Šīrans viesosies Rīgā jau minētās “Divide” turnejas ietvaros. Koncerts notiks Lucavsalā, un 75% biļešu jau ir pārdotas, taču atlikušās vēl pieejamas www.bilesuserviss.lv.

Foto: Eds Šīrans Rīgā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu