Valters Krauze bērnībā Jauno gadu sagaidījis pie televizora

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pasākuma vadītājs Valters Krauze piedalās XIII starptautiskā mūzikas festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" programmas prezentācijas pasākumā.
Pasākuma vadītājs Valters Krauze piedalās XIII starptautiskā mūzikas festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" programmas prezentācijas pasākumā. Foto: Zane Bitere/LETA

Jaunā gada sagaidīšanas svinības ir tepat aiz stūra. Kamēr daudzi līksmos kopā ar ģimeni un draugiem kādā saviesīgā pasākumā, citi Jauno gadu sagaidīs mierīgā gaisotnē. Piemēram, šovmenis Valters Krauze bērnībā Jauno gadu sagaidīja pie televizora ekrāna. 

Krauze izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj, ka, būdams mazs, kopā ar vecākiem vai vecvecākiem priecājušies svinēt svētkus pie televizora: "Faktiski tolaik ļoti daudzās ģimenēs Jaungada sagaidīšana asociējās ar galdu, kas bija uzklāts līdzās televizoram. Un svinētāji ļoti centīgi sekoja tam, ko rāda televizorā, - katrai sarunai un darbībai."

Viņš turpina: "Tie mākslinieki, kas tur dziedāja, bija tādas autoritātes. Šobrīd lielāko daļu no viņiem es pazīstu personīgi, par ko esmu ļoti priecīgs."

Vecgada vakarā Valteru Krauzi paši varēsim vērot televizora ekrānā - viņš ir koncerta "Melodiju serpentīns" vadītājs. 

Jaungada nakts raidījumā varēs vērot daļu no jaunās koncertsērijas programmas, kopā ar sabiedrībā cienītām un atpazīstamām personībām, atcerēties skolas laikus un baudīt vai iepazīt no jauna dziesmas, kas tapušas latviešu estrādes ziedu laikos no 1958. līdz 1988. gadam.

Foto: Ieskats Jaungada raidījuma ieraksta "Melodiju serpentīns. Skolas gadi" tapšanā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu