JKP pilnvarojusi Kariņu partijas vārdā sniegt vēstījumu Valsts prezidentam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partiju apvienības "Jaunā Vienotība" pārstāvji - ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (no kreisās), "Jaunā Vienotība" premjera amata kandidāts, Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš, Valsts prezidents Raimonds Vējonis, ārlietu ministrs Edgars Rinkevičs un labklājības ministrs Jānis Reirs tikšanās laikā Rīgas pilī.
Partiju apvienības "Jaunā Vienotība" pārstāvji - ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (no kreisās), "Jaunā Vienotība" premjera amata kandidāts, Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš, Valsts prezidents Raimonds Vējonis, ārlietu ministrs Edgars Rinkevičs un labklājības ministrs Jānis Reirs tikšanās laikā Rīgas pilī. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Jaunā konservatīvā partija (JKP) pilnvarojusi "Jaunās Vienotības" Ministru prezidenta amata kandidātu Krišjāni Kariņu (JV) partijas vārdā sniegt vēstījumu Valsts prezidentam Raimondam Vējonim, šodien žurnālistiem pēc tikšanās ar Kariņu pavēstīja JKP līderis Jānis Bordāns.

Sarunu ar Kariņu "centrālā figūra" bijusi par to, "kas palīdz izveidot labu valdību Latvijai", piebilda Bordāns. Viņš gan pagaidām neatklāja, par kādu vēstījumu ir runa, jo plānots, ka Kariņš to pavēstīs pēc sarunas ar Valsts prezidentu.

Arī Kariņš žurnālistiem norādīja, ka plašākus komentārus sniegs pēc tikšanās ar Vējoni. Gan Bordāns, gan JV premjera kandidāts šodienas tikšanos starp abu partiju pārstāvjiem novērtēja kā labu.

Kā ziņots, Kariņš ir uzaicināts šodien uz tikšanos pie Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa, lai atskaitītos par līdzšinējām politiķu sarunām, mēģinot izveidot valdību, intervijā Latvijas Radio atklāja JV politiķis Arvils Ašeradens.

Politiķi šodien turpina diskusijas par valdības izveidi JV vadībā. Ceturtdienas vakarā plānotie sarunu laiki precīzi vēl nebija zināmi.

Lai arī sākotnējās valdības veidošanas sarunās partijām radās domstarpības ar partiju "KPV LV" par tās kandidātu iekšlietu ministra amatam, politiķi joprojām cer izveidot valdību un mēģina vienoties par iespēju tai nodrošināt stabilāku balsu vairākumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu