Spuldzes, kas uzlauž nakti (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Osram paplašinājis sevišķi spēcīgo Night Braker autospuldžu sēriju.

Night Braker sērija savulaik tika ieviesta kā palielinātas atdeves spuldžu gamma, kas tomēr atbilst tehniskās apskates prasībām un ir izmantojama uz koplietošanas ceļiem. Iepriekšējā sezonā ieviestās Night Braker Laser spēja nodrošināt pat par 130% vairāk gaismas nekā standarta halogēnspuldzes. Tomēr šīs spuldzes bija pieejamas tikai H4 un H7 standartā (tie gan arī veido 74% visa halogēnspuldžu "parka"), kamēr pārējo tipu starmešiem tika piedāvātas agrāk izstrādātās Night Braker Unlimited spuldzītes.

Foto: Publicitātes foto

Night Braker ielaužas arī standarta spuldzēs

Tā kā aizvadītajās sezonās Osram izdevies ievērojami pagarināt Night Braker spuldžu darbmūžu, 2018. gada beigās mēs piedzīvojām ko līdzīgu mazai revolūcijai - ar Night Braker spuldzēm tika aizstātas ne tikai Laser un Unlimited sērijas, bet pat ikdienas spuldžu gamma Osram Silverstar. Tās vietā kopš 2018. gada septembra Osram piedāvā ko pilnīgi jaunu - Night Braker Silver. Pieejamas četros galvenajos standartos, tās nodrošina par 100% lielāku gaismasspēju (Silver - par 60%) un līdz pat 130 metrus tālu gaismas kūli tumsā. Savukārt jaunās paaudzes Night Braker Laser tagad tiek ražotas astoņos dažādos spuldžu tipos un pēc ražotāja apgalvojuma nodrošina pat par 150% gaišāku staru nekā standarta halogēnspuldze. Protams, ka pat jaunākā Laser sniegums atpaliek no ksenona un LED starmešiem, tomēr lietošanā vēl ir tūkstošiem automašīnu ar halogēnspuldžu lukturiem.

Foto: Publicitātes foto

Asāks kontrasts, tālāks stars

Jaunās Night Braker sēriju spuldzes veikalā viegli atpazīt pēc efektīga tumši sarkana iepakojuma un uzraksta NEXT Generation, turklāt jaunajām Laser spuldzēm nosaukums ar lāzeru iegravēts tieši uz kolbas. Tā kā vairumam automašīnu lukturus sedz pilnīgi caurspīdīgi polikarbonāta stikli, gravējums būs saskatāms arī no ārpuses. Jaunās Night Braker Laser spuldzes raksturo nedaudz paaugstināta krāsu temperatūra - līdz pat 4050 kelviniem un palielināts izgaismojuma kontrasts. Osram Night Braker Laser paredzētas prasīgiem autovadītājiem, savukārt Night Braker Silver nodrošinās optimālu cenas/snieguma attiecību un garāku darbmūžu.

SIA Getz Nordic ir oficiālais Osram autospuldžu izplatītājs Latvijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu